četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Portugalac napušta Old Trafford

Portugalski trener, Rui Faria na kraju sezone napustiće ekipu, Manchester United-a u kojoj radi kao pomoćnik glavnom treneru, Jose Mourinho-u.

42-godišnji Faria je radio kao asistent na „Old Trafford“ u predhodne dve godine, dok je sa Mourinho-m radio tokom proteklih 17 godina i u ekipama, LeiriaPorto, Chelsea, Inter, Real Madrid.

„Posle dosta razmatranja i teška srca, odlučio sam da je sada pravo vreme da odem. Imao sam 17 godina neverovatnih i nezaboravnih iskustava. Međutim, osećam da bih želeo da provedem mnogo više vremena sa mojom porodicom pre nego što nastavim sa novim izazovom u mom profesionalnom životu. Iskreno se zahvaljujem Žoze Murinju zbog poverenja kojeg je imao u mene, pre svih tih godina, kada je sve bilo samo studentski san. Želeo bih da mu se zahvalim na prilici i samopouzdanju, za znanje i iskustvo, ali najvažnije za njegovo prijateljstvo. Takođe bih se zahvalio Mančester Junajtedu i svim klubovima u kojima sam imao privilegiju da radim u ovom periodu. Želeo bih da vam kažem veliko „hvala“ svim zaposlenima i igračima koji su na različite načine učinili važan doprinos mom rastu kao osobi i profesionalcu. Želim vam sve najbolje za budućnost, znajući da ćete uvek biti moj bliski prijatelji“, kazao je Faria.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje