petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Nakon srpskog stratega, otkaz i za iskusnog Ranijerija

Ono što smo i najavljivali da bi moglo da se dogodi, sada je dobilo i svoju zvaničnu potvrdu – Klaudio Ranijeri više nije šef stručnog štaba engleskog premierligaša, Fulama.

Iskusni, 67-godišnji strateg je tako dobio otkaz od strane uprave londonskog tima, usled veoma slabih izdanja ove ekipe u predhodnom periodu, a „kap koja je prelila čašu“ bio je poraz na gostovanju protiv Sautemptona (2:0). Iz kluba je potvrđeno, da će ekipu do kraja sezone kao privremeni menadžer predvoditi, Skot Parker.

„Posle razgovorala kojeg smo obavili, Klaudio Ranijeri se složio sa nama da je promena najbolja za sve strane. Njegov posao u klubu se nije završio onako kako smo svi očekivali kada smo ga izabrali u novembru. Ipak, Klaudio se pokazao kao pravi džentlmen i želimo mu puno uspeha“, navodi se u klupskom saopštenju.

Fulam je tako po drugi put u ovoj sezoni promenio trenera, jer je upravo Ranijeri na klupi ovog tima nasledio srpskog trenera, Slavišu Jokanovića koji je takođe dobio otkaz usled nezadovoljavajućih rezultata.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje