petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalna saradnja u Indoneziji?

U okviru 32. kola Indonežanske Lige 1, sastaju se Madura United i PSM Makassar, sa početkom od 15:30h.

➡️ INDONEZIJA: Liga 1
🇮🇩 15:30 Madura United – PSM Makassar
TIP: minimalan ulog X (3.10)

PSM Makassar je trenutni lider na tabeli, sa osvojenih 69 bodova. 10 bodova više od Persib-a, koji je na 2. poziciji. Persib ima da odigra još 3 utakmice do kraja, kojim slučajem da ostvari 3 vezane pobede ne bi mogao da prestigne Makassar.

Na drugoj strani Madura United zauzima 6. poziciju sa osvojenih 49 bodova. Ovaj meč za njih nema nikakav značaj, jer ne mogu da ispadnu, isto tako ne mogu ni da se domognu liderske pozicije.

Ono zbog čega igramo tip X, jesu njihovi međusobni mečevi. Naime, od sezone 2016 do sezone 2019 igrali su nama poznat sistem (3 za 3). Nakon toga, opet su se sastali u sezoni 2021/2022, ali više nije bio isti redosled. Prvi meč završio se nerešenim rezultatom, dok je u drugoj polusezoni pobedio PMS Makassar. Ove sezone, u prvoj polovini Madura je pobedila u gostima, da bi ovaj niz bio potpun, po mom mišljenju, na redu je novi remi (4 za 4).

Međusobni mečevi: Madura United – PSM Makassar / Izvor: betexplorer.com

Potencijalne saradnje sa konačnim ishodom X je teško pogoditi, ali mislim da ovo nije loše ispratiti sa manjim ulogom. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje