subota, 18. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalni prelazi – 31. mart 2023.

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, ”2-1” ili ”1-2”. Ovi tipovi nam donose fantastične kvote, pa se nadamo da ćemo uz pomoć njih uspeti da dođemo do dobitka.


11:45 Adelaide Olympic – Adelaide Comets (Australija – NPL South Australia)

Za ovaj petak izdvajamo utakmicu australijske National Premier League (South Australia) u kojoj će snage odmeriti Adelaide Olympic i Adelaide Comets. Domaćin se posle 5 odigranih kola nalazi na poslednjoj, 12. poziciji, dok gosti na ovu utakmicu stižu kao 7. tim na tabeli. Ono što je zanimljivo kada su u pitanju njihovi međusobni susreti jeste činjenica da su se od februara 2020. do septembra 2021. godine sastali samo 6 puta, a da su pritom odradili 3 velika prelaza – prvi i treći u korist Adelaide Cometsa, a drugi uz pobedu Adelaide Olympica. S obzirom na to da se radi o australijskim ekipama, kao i da im ni do sada prelazi nisu bili strani, ovde zaista ne treba trošiti reči. Mi ćemo ih svakako ispratiti, a vama želimo sreću za šta god se odlučite.

Pišite nam i vaše “potencijalne prelaze“ za danas!

2-1 (32,00) / 1-2 (21,00) – 0:1 (0:1)

Međusobne utakmice: Adelaide Olympic – Adelaide Comets (www.flashscore.com)

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Napominjemo da ovo nisu “dojave“ i “sigurni“ prelazi, već predlozi zasnovani na statistici i prethodnim rezultatima. Ako se odlučite da nas ispratite, želimo vam mnogo sreće.


Image by 3D Animati on Production Company from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje