četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalni rivali Partizana i TSC-a su sledeći!

Partizan je sinoć savladao letonski RFS rezultatom 1:0, dok je TSC pobedio Petrocub iz Moldavije u gostima, rezultatom 2:0. Obe ekipe su se plasirale u 2. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

Žreb za 2. kolo kvalifikacija je na programu u ponedeljak, a ovo su potencijalni rivali srpskih ekipa.

Partizan je u grupi povlašćenih timova i mogao bi da igra protiv sledećih ekipa: Kukeši (Albanija), Servet (Švajcarska), OFI i Aris (Grčka), Linkoln Red Imps (Gibraltar), Ventspils (Letonija), Olimpija (Slovenija), Osijek (Hrvatska), Geteborg i Hamarbi (Švedska), Bodo Glimt i Viking (Norveška), Riterijal (Litvanija), Progres (Luksemburg), Honved (Mađarska), CSKA Sofija (Bugarska), Kajsar (Kazahstan), Šamrok Rovers (Irska), Nefči (Azerbejdžan), Pjast (Poljska), B36 Toršavn (Farska Ostrva), Botošani (Rumunija), Lokomotiv Plovdiv (Bugarska).

TSC će imati mnogo teži zadatak, a ekipa iz Bačke Topole bi mogla da igra protiv Totenhema, Milana, Bazela, Kopenhagena, Volfsburga, Standarda iz Liježa, Remsa, Dinama iz Moskve, Rendžersa, Granade, Galatasaraja, kao i protiv ekipa poput Žalgirisa, Nju Sejntsa iz Velsa, Škendije iz Makedonije, Zrinjskog iz Mostara.


Slika preuzeta sa sajta: https://www.allaboutajax.com/2019/12/uefa-europa-league-who-can-we-draw/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje