petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Predlozi iz AFRIKE – Afrički mix! 04.01.2020

Kao što ste i videli u rubrici od Vardara pa do Triglava gde za vas biramo mečeve iz ex yu liga, tako smo se opredelili da povremeno izbacujemo i sličnu rubriku za mečeve na afričkom kontinentu, u obzir dolaze sve lige koje su u ponudama kladionica kod nas od severa gde se možete kladiti na mečeve Egipta, Alžira, Tunisa i Maroka, pa do subsaharske Afrike gde imamo lige Nigerije, Kameruna, Tanzanije, Ugande, Bocvane, Ruande, Obale Slonovače, Senegala, Kenije, Zambije, kao i kontinentalnih takmičenja CAF Lige šampiona i CAF Kupa Konfederacija. Nadamo se da će vam se i ova rubirka svideti i da će imati puno uspeha!


13:00 Chemelil – Tusker (Kenija 1)

Domaći tim je siguran putnik u niži rang takmičenja, na 13 mečeva odigranih do sada osvojili su samo jedan bod uz gol razliku 6:39. Jednostavno nešto ne funkcioniše u klubu, a veliki broj odlazaka igrača pred ovu sezonu očigledno je do te mere oslabio tim tako da im ne preostaje ništa drugo nego da skupo prodaju svoju kožu. Sa druge strane Tusker je tim koji je prošlu sezonu završio na visokom 3.mestu, 11 puta su osvojali titule prvaka, a i sada se bore za titulu i uz Gor Mahiu su najjači tim u Keniji, imaju skor 8-4-2 i gol razliku 23:16, Otieno i Namanda su odličan tandem i mišljenja smo da će šupljoj odbrani Chemelia lako dati nekoliko golova i odneti važne bodove u borbi za titulu.

PREDLOG za KLAĐENJE: 2&3+ (1,60)  0:7


14:30 Polokwane – Chippa Utd. (Južnoafrička Republika 1)

Domaći tim posle puno sezona u prvoj ligi, izgleda ove godine teško može do opstanka, na 9 vezanih mečeva su poraženi, a čak ni promena trenera i dolazak danca Larsena nije promenilo sliku tima, jer kvaliteta nema pa trener teško može da promeni nešto, Polokwane se nalazi na poslednjem mestu sa skorom 4 pobede, 1 remijem i 10 poraza uz gol razliku 12:20. U goste im dolazi tim koji u seriji od 5 mečeva bez poraza i BEZ PRIMLJENOG GOLA, u tom periodu imaju 4 pobede i 1 remi, uspon tima je počeo dolaskom trenera iz Zimbabvea koji je najpre tamo postao šampion sa ekipom Platinuma. Smatramo da domaćin ovde nam šta da traži, ali zbog opreza igramo kombinaciju sa golovima.

PREDLOG za KLAĐENJE: X2&0-2 (kvota 1,82)  Sigurnija varijanta: X2&0-3 (1,50)


14:30 Pretoria U. – JDR Stars (Južnoafrička Republika 1)

Jedan od derbi susreta gornjeg dela tabele, gde se sastaju dve jako efikasne ekipe i timovi koji igraju dosta otvorene mečeve. Pretoria U. se nalazi na 3.mestu, a na 15 mečeva imaju gol razliku 26 datih i 22 primljena gola. Na 9 od 10 prethodnih mečeva Pretoria U. prolazila je igra GG&3+. Sa druge strane i ekipa JDR Stars je tim koji igra porpilično otvoreno i efikasno, u jednom trentuku bili su na 2.mestu, ali su sa tri vezana poraza doveli svoju borbu za promociju u ozbiljnu sumnju pa će sada morati da se vrate na staze iz prvog dela sezone i da probaju da osvoje bodove na ovom teškom gostovanju, 26 data i 20 primljenih golova na 15 mečeva govore u prilog efikasnoj igri tima. U prvom delu sezone JDR Stars je slavio 3:2.

PREDLOG za KLAĐENJE: GG (kvota 1,73)  1:1


Iako ove lige nisu previše popularne kod nas osim kroz kladioničarsku ponudu, nadamo se da ćemo uz neko minimalno znanje koje imamo o kvalitetima ovih timova uspeti da sada, ali i ubuduće dođemo do dobitnih parova i napravimo dobitak zajedno! Srećno u odabiru parova koje savetujemo da igrate u singlu!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje