petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Predlozi iz AFRIKE – Afrički mix! 11.12.2019

Kao što ste i videli u rubrici od Vardara pa do Triglava gde za vas biramo mečeve iz ex yu liga, tako smo se opredelili da povremeno izbacujemo i sličnu rubriku za mečeve na afričkom kontinentu, u obzir dolaze sve lige koje su u ponudama kladionica kod nas od severa gde se možete kladiti na mečeve Egipta, Alžira, Tunisa i Maroka, pa do subsaharske Afrike gde imamo lige Nigerije, Kameruna, Tanzanije, Ugande, Bocvane, Ruande, Obale Slonovače, Senegala, Kenije, Zambije, kao i kontinentalnih takmičenja CAF Lige šampiona i CAF Kupa Konfederacija. Nadamo se da će vam se i ova rubirka svideti i da će imati puno uspeha!


13:00 Kakemenga Homeboyz – Bandari (Kenija 1)

Slika preuzeta sa :https://www.futaa.com/article/149001/mururi-names-homeboyz-squad-to-face-bandari

Domaći tim kako mi i naziv kaže ,,Homeboyz“ ili kućni momci, mnogo bolje i zrelije partije pruža na svom terenu, trenutno su u samom vrhu lige na 3.mestu, a na svom terenu imaju jako dobre partije i skor 3-1-1, jedini poraz bio je od ove sezone odličnog Tuskera. Sa druge strane u goste im stiže Bandari, ekipa koja van svog stadiona igra katastrofalno, u dosada odigrana 5 meča, ostvarlili su jedan remi i 4 poraza, svi mečevi bili su isti, gde oni ,,parkiraju autobus“ i mole se da ne prime gol, jednostavno predefanzivan pristup da bi mogli da se nadaju nečemu više, tradicija je takođe na starani Kakemenga, oni su slavili u prethodne tri sezone protiv Bandarija, a da pritom nisu primili gol. Napadač domaćina Thiongo trebalo bi da bude nerešiva enigma za odbranu gosta i na ovom meču.

PREDLOG: 1 (kvota 1,70)


14:00 Green Eagles – Kansanshi (Zambija 1)

Slika preuzeta sa:https://www.lusakatimes.com/2019/07/19/green-eagles-fail-to-break-zambias-cecafa-club-cup-final-jinx/

Domaći tim je u prošloj sezoni koja se igrala u dve grupe, uspeo da osovoji grupu B i onda je u utakmici za titulu poražen na penale od sadašnjeg prvaka ekipe ZESCO. Odlične partije nastavili su i ove sezone pa se trenutno nalaze na 5. mestu sa 5 pobeda, 5 remija i 1 porazom, ali je činjenica da na svom stadionu igraju mnogo bolje gde još uvek nemaju poraz i skor 3-2-0. U goste im dolazi ekipa Kansanshi, tim koji je ove godine ušao u društvo najboljih, a dosadašnji rezultati pokazuju da će oni bodove pre svega tražiti u duelima sa slabijim ekipa u ligi, kao i na svom stadionu, van svog stadiona za sada su ostvarili skor 1-1-3, ali su posle solidnog starta sezone upali u seriju od 7 mečeva bez pobede u prethodnom periodu (4 remija – 3 na svom terenu i 3 poraza). Smatramo da je kvalitetniji domaćin danas bliži pobedi.

PREDLOG: 1 (kvota 1,81)  ili za hrabrije 1&0-3 gola (kvota 2,22)


18:30 Wadi Degla – Al Ahli (Egipat 1)

Photo: Al Ahly SC

Iako smo oprezni kada najlošiij timovi igraju sa šampionskim zbog čestih padova upravo na te kvote, danas će poslednjeplasirani tim lige Wadi Degla, dočekati jednog od najjačih timova ne samo Egipta, nego i čitave Afrike, Al Ahli, gosti su do sada odigrali samo 4 meča u ligi i sve pobedili zbog obaveza u Afričkoj Ligi šampiona, gde su pre 4 danas savladali sudanski Al Hilal 2:1 na domaćem terenu iako je rezltat trebao da bude mnogo veći, trener tima nije najavio nikakave rotacije u timu, pa se očekuje da gosti nastave sa dobrim partijama i podizanjem samopouzdanja pred nastavak takmičenja na svim frontovima, ipak čini nam se da česti mečevi ne mogu, a da ne ostave traga na tim, pa mislimo da će ipak biti manje golgeterski raspoloženi i da neće napunuti do vrha mrežu domaćina.

PREDLOG: 2&0-3 gola (kvota 1,75)


Iako ove lige nisu previše popularne kod nas osim kroz kladioničarsku ponudu, nadamo se da ćemo uz neko minimalno znanje koje imamo o kvalitetima ovih timova uspeti da sada, ali i ubuduće dođemo do dobitnih parova i napravimo dobitak zajedno! Srećno u odabiru parova koje savetujemo da igrate u singlu!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje