četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Predlozi iz AFRIKE – Afrički mix! 21.03.2023

Kao što ste i videli u rubrici od Vardara pa do Triglava gde za vas biramo mečeve iz ex yu liga, tako smo se opredelili da povremeno izbacujemo i sličnu rubriku za mečeve na afričkom kontinentu, u obzir dolaze sve lige koje su u ponudama kladionica kod nas od severa gde se možete kladiti na mečeve Egipta, Alžira, Tunisa i Maroka, pa do subsaharske Afrike gde imamo lige Nigerije, Kameruna, Tanzanije, Ugande, Bocvane, Ruande, Obale Slonovače, Senegala, Kenije, Zambije, Gambije, Malavija kao i kontinentalnih takmičenja CAF Lige šampiona i CAF Kupa Konfederacija. Nadamo se da će vam se i ova rubirka svideti i da će imati puno uspeha!


13:30 Al Qanah – Kahrabaa Ismailia (Egipat Divison II – Grupa B)

Najbolji domaćin lige Al Qanah danas će dočekati ekipu Kahrabba Ismailia, domaći tim nalazi se u borbi za prvo mesto koje vodi u Premier ligu, trenutno su na 3.mestu sa tri boda manje od prvoplasiranog tima, a imaju skor 13 pobeda, 3 remija i 6 poraza (25:18). Trenutno smo kao što smo spomenuli najbolji domaćin lige sa 7 pobeda, 3 remija i 1 porazom uz gol razliku 12:6, prethodna dva domaćinstva su remizirali pa je sada potpuni fokus na povratak ka stazama pobeda na Suez Canal stadionu.

Sa druge strane Kahrabaa je 13-i tim lige, to je mesto koje ih trenutno vodi u niži rang takmičenja, imaju skor 5 pobeda, 7 remija i 10 poraza uz gol razliku 25:27. Na gostovanjima su na skoru 3 pobede, 1 remi i 7 poraza (14:15). U prvom delu sezone Al Qanah je slavio u gostima 0:1, danas verujemo da domaćin vraća formu i pobede na svom stadionu, a kec se plaća kvotom 1,60.


13:30 El Alameen – Suez SC (Egipat Divison II – Grupa B)

Ekipa El Alameen je do sada u sezoni pokazala jedno veliko ,,NIŠTA“, poslednji su u ligi sa samo 9 osvojenih bodova, skor 2 pobede, 3 remija i 17 poraza, uz gol razliku 10:39, najlošiji su napad lige, ali i najlošija odbrana. Uz to su i najlošiji domaćin lige sa 7 osvojenih bodova. Uz to kada se pogleda forma tima, oni su poraženi na poslednjih 8 mečeva, a na poslednja četiri nisu postigli ni gol.

Sa druge strane Suez Montakhab je na sredini tabele, na 8.mestu sa 9 pobeda, 5 remija i 8 poraza uz gol razliku 28:24. Na gostovanjima imaju skor 5 pobede, 2 remija i 4 poraza uz gol razliku 15:13 i peti su gost lige. Na prošlom kolu su savladali prvoplasiranu Al Seku sa 2:4, a potom i Al Nasr na domaćem terenu 3:1 i nalaze se u jako dobroj formi.

Domaći tim je već u nižem rangu, na terenu igraju i deluju kao da su im sve lađe potonule pa ništa bolje ne očekujemo ni danas kada igraju protiv tima koji je u jako dobroj formi, pobeda gosta plaća se odlično i iznosi 1,82.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje