subota, 27. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

Predlozi iz AFRIKE – Afrički mix! 25.12.2019

Kao što ste i videli u rubrici od Vardara pa do Triglava gde za vas biramo mečeve iz ex yu liga, tako smo se opredelili da povremeno izbacujemo i sličnu rubriku za mečeve na afričkom kontinentu, u obzir dolaze sve lige koje su u ponudama kladionica kod nas od severa gde se možete kladiti na mečeve Egipta, Alžira, Tunisa i Maroka, pa do subsaharske Afrike gde imamo lige Nigerije, Kameruna, Tanzanije, Ugande, Bocvane, Ruande, Obale Slonovače, Senegala, Kenije, Zambije, kao i kontinentalnih takmičenja CAF Lige šampiona i CAF Kupa Konfederacija. Nadamo se da će vam se i ova rubirka svideti i da će imati puno uspeha!


14:00 Simba – Lipuli (Tanzanija 1)

Slika preuzeta sa:https://twitter.com/SimbaSCTanzania

Najveći klub Tanzanije – Simba odigraće još jedan zaostali meč od tri koliko ima u odnosu na većinu drugih timova lige, a i pored toga zauzima prvo mesto sa 8 pobeda, 1 remijem i 1 poraza u dosada 10 odigranih mečeva uz gol razliku 19:3. Najefikasniji napad lige i najbolju odbranu lige za sada. Na svom stadionu na 4 odigrana meča imaju skor 3 pobede i 1 remi u poslednjem odigranom meču pred svojim navijačima protiv Tanzanija Prisons koja se nalazi na 3.mestu i igra takođe jako dobro ove godine. Sa druge strane Lipuli je tim koji se trenutno nalazi na 8.mestu i posle 12 odigranih mečeva ima skor 5-3-4 (19:13) uz Simbu su tim koji je postigao najviše golova u ligi, prošle godine završili su na 6.mestu ali uz jako loše igre u gostima i skor (3-6-10), ove sezone takođe lošije igraju van svog stadiona i imaju učinak od 1-1-3 (3:5). Simba je pre dva dana odigrala meč u FA kupu sa Arushom i slavlia 6:0, ali uz kombinovani tim, tako da se danas očekuje najjači sastav domaćeg tima osim povređenog Rashid Juma.

PREDLOG: 1 (kvota 1,60)


19:00 Berkane – Youssofuia Berrechid (Maroko 1)

Autor fotografije: @RNabilos

Tim koji je u svojoj istoriji osvojio samo jedan kup Maroka, ekipa Berkane igra odlično ove sezone i za sada zauzima vodeću poziciju u ligi, koristeći činjenicu da su Waydad i Raya Casablanka opterećeni igranjem Afričke Lige šampiona. Berkane ima skor od 6 pobeda i 2 remija uz gol razliku 10:3. U timu se naročito ističe iskusni napadač Lachir koji je i najbolji strelac tima sa 3 gola, ali ništa lošiji nije ni defanzivac iz Burkine Faso, Dayo koji je postigao 2 gola. Za ovaj meč se u tim vraća Adama Ba, vezni igrač koji je izuzetno važan igrač, a pauzirao je zbog povrede. U goste im dolazi tim koji je u prošlom kolu savladan 4:1 Jusofuia Berečid, na meču na kojem je sudija dosudio 4 nepostojeća penala (1 za goste i 3 za domaćina) i zbog toga je suspendovan doživotno od strane Fudbalskog saveza Maroka. Ovaj tim trenutno zauzima predzadnje 15-to mesto sa 2 pobede, 1 remijem i 5 poraza (9:17). Na gostovanjima su poraženi u sva 4 odigrana meča, a primli su 12 golova, naročito brinu porazi od timova iz opasne zone tj.direktnih konkurenata za opastanak Tangira i Khouribga. Smatramo da će ovde domaćin doći do rutinske pobede i nastaviti sa dobrim partijama u ligi.

PREDLOG: 1 (1,60)   PREDLOG 2: 1&2-5 gola (kvota 2,20)


Iako ove lige nisu previše popularne kod nas osim kroz kladioničarsku ponudu, nadamo se da ćemo uz neko minimalno znanje koje imamo o kvalitetima ovih timova uspeti da sada, ali i ubuduće dođemo do dobitnih parova i napravimo dobitak zajedno! Srećno u odabiru parova koje savetujemo da igrate u singlu!

Dosadašnju statistiku ove rubrike pogledajte na: https://www.sportskenovosti.net/statistika-rubrike-africki-mix-146458/


Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje