petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Pregled 29. kola španske „La Lige“

Iza nas je još jedno vrlo uzbudljivo kolo u Španiji, te vas i ovog puta pozivamo da pogledate sažetke svih mečeva koje ste propustili, a mi smo se potrudili da vam iznesemo ono najinteresantnije sa svakog terena, te se nadamo da ćemo uspeti da nadomestimo sve što ste propustili ovog vikenda.

31.3.2017. 20:45 Espanyol – Betis 2:1

Espanjol je kolo otvorio vrlo teškom pobedom protiv Betisa, a do 78. minuta rezultat je bio 0:0. Castro je doveo goste u prednost preko bele tačke, da bi Fuego u 87. i Reyes u 90. minutu utakmice doneli fantastičan preokret domaćinima, kao i vrlo bitna tri boda koja su ih malo približila borbi za Evropu. Gosti su i dalje prilično blizu zone ispadanja, ali bodovno su dosta ispred ugroženog Sporting Hihona.

1.4.2017. 13:00 Villarreal – Eibar 2:3

Iako favorizovan od strane kladionica, Viljareal nije uspeo da dođe do tri boda protiv fenomenalnog Eibara, koji je ovom pobedom došao u poziciju da se bori za kvalifikacije. Leon, Kike i Inui postigli su gol za goste, a ni dva gola Soriana nisu bila dovoljna da spreče prednost koju su napravili gosti.

1.4.2017. 16:15 Osasuna – Athletic Bilbao 1:2

Sve je izvesnije da Osasuna neće igrati u La Ligi naredne sezone, jer su Aduriz i Williams već u prvom poluvremenu uspeli da dovedu goste do tri boda, a Leon je pred kraj meča tu prednost samo ublažio. Nakon 29 odigranih utakmica, Osasuna je na poslednjoj poziciji sa svega 11 osvojenih bodova.

1.4.2017. 18:30 Real Sociedad – Leganes 1:1

Iako je Real Sosijedad na terenu imao veliku inicijativu uz čak 70% poseda lopte i 14 šuteva ka golu protivnika, uspeli su da osvoje svega bod protiv Leganesa koji se fenomenalno branio, te uspeo da dođe do trećeg remija u nizu, tačnije, do šestog boda u poslednja četiri meča, te se trenutno ne nalaze u zoni ispadanja. Vrlo bitan bod za goste, sudeći po tabeli.

1.4.2017. 20:45 Malaga – Atletico Madrid 0:2

Atletiko Madrid je opravdao ulogu favorita protiv Malage, a golovi Koke-a i Filipe Luisa bili su dovoljni da gosti upišu nova tri boda, te da dođu do četvrte pobede u nizu i ustale se na poziciji 3 uz isti broj bodova kao i Sevilja, koja ima nešto lošiju gol razliku u ovom trenutku.

2.4.2017. 12:00 Sevlla – Gijon 0:0

Možda i razočaranje kola predstavlja Sevilja koja na svom stadionu nije uspela da savlada Sporting Hihon koji je za 90 minuta igre uputio svega 2 šuta u okvir gola, a uz to je posed lopte gostiju iznosio 29%. Kao što je gore rečeno, kiks Sevilje omogućio je Madriđanima da se izjednače sa njima po broju osvojenih bodova.

2.4.2017. 16:15 Real Madrid – Alaves 3:0

Real je do novog trijumfa došao golovima Benzeme, Iska i Nacho-a, te se i dalje održao na prvoj poziciji uz čak 2 boda više od Barselone (uz utakmicu manje). Alaves je i dalje na sredini tabele, te im očekivani poraz nije naneo mnogo štete. Biće zanimljivo pratiti sam finiš sezone, gde se očekuje velika bitka između dva najveća rivala u Španiji.

2.4.2017. 18:30 Valencia – La Coruna 3:0

Valensija je već u prvom poluvremenu mogla da upiše pobedu protiv Deportiva iz La Korunje, iako na početku utakmice nije delovalo tako. Fajr je promašio penal za goste u 8. minutu utakmice, da bi to 2 minuta kasnije kazio Garay, te doveo domaći tim do prednosti. U 29. minutu utakmice Albentosa je autogolom duplirao prednost domaće ekipe, a Cancelo je u nadoknadi drugog poluvremena postigao još jedan gol za Valensiju, te postavio konačnih 3:0.

2.4.2017. 20:45 Granada – Barcelona 1:4

Barselona je očekivano slavila protiv Granade, a golove su postigli Suarez, Paco, Rakitić i Neymar za goste, ali i Boga za domaći tim. Teško da je crveni karton bio prekretnica meča, s obzirom na to da je silovita igra Barselone obećavala pobedu već u provm poluvremenu, gde su imali posed od 73% uz 12 šuteva (6 u okvir gola). Došli smo do dela gde je svaki kiks bitan, te će Barselona i Real Madrid u narednom periodu morati da budu vrlo oprezni.

3.4.2017. 20:45 Celta Vigo – Las Palmas 3:1

Selta je već u prvom poluvremenu „savladala“ Las Palmas, a tri gola Rossi-a već nakon manje od sat vremena igre dali su do znanja gostujućem sastavu da se pobednik na ovom meču najverovatnije zna i pre kraja. Bigas je 10 minuta pre kraja utakmice umanjio tu prednost, ali Las Palmas nije uradio ništa više od toga.

Nadamo se da ste uživali, pratite naš sajt za još sportsko-kladioničarskih informacija, a uz to, novo kolo „La Lige“ počinje već sutra, te će sve informacije vezane za isto biti na našem sajtu. Srećno sa tiketima!


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje