petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Premier Liga – predlozi 38. kola (nedelja)

ARSENAL – EVERTON 

ARSENAL još uvek ima teoretske šanse za plasman u Ligu Šampiona, ali pored pobede na ovom duelu potreban im je i poraz Totenhema. Londonski klub nakon dva neuspeha u nizu pred svojim fanovima „trebao“ da se od ove sezone oprosti kvalitetnom partijom i trijumom.

EVERTON je tokom nedelje nakon preokreta uspeo da savlada Kristal Palas i tako osigura svoj opstanak u ligi. Bez ikakvog motiva i emotivno ispražnjeni odlaze na ovo gostovanje koje treba da „odrade“ i tako veoma mučnu sezonu 2021/2022 ostave iza sebe.

Predlog za tipovanje – 1&D2+ / @1.60 – 5:1

 

NORIČ SITI – TOTENHEM 

NORIČ SITI je odavno ispao iz Premier lige, a kako i ne bi kada istovremeno imaju najslabiju odbranu i najneefikasniji napad u ligi. Stoga, pokazali su da nemaju dovoljno kvaliteta za elitni rang takmičenja.

TOTENHEM je na samo „korak“ od TOP 4, a za to im je potreban samo bod na ovom duelu. Ipak, ne verujemo da će „Pevci“ kalkulisati, već da sigurnom i uverljivom pobedom se plasiraju u Ligu Šampiona protiv „nejjakog“ rivala. Pritom, napadač gostiju – Son Heung-Min je u konkurenciju za najboljeg strelca prvenstva, jer ima samo gol manje u odnosu na trenutno vodećeg – Mohamed Salah.

Predlog za tipovanje – 2&1+I&1+II / @1.60 ili 2-2&3+ /@2.15 – 0:5 (0:2)

 

ČELZI – VOTFORD

ČELZI je ove sezone upravo najviše „podbacio“ na utakmicama na svom terenu. Ipak, „Plavci“ pred svojom publikom treba da se „oproste“ jednom sigurnom pobedom i da tako stave i definitivnu „tačku“ na eru Romana Abramoviča.

VOTFORD je nešto slično kao i Norič Siti pokazao da nemaju dovoljno kvalitetan igrački kadar da budu deo elitnog ranga. Tek na momente poneka dobra partija, ali uglavnom nedovoljno za neki ozbiljniji rezultat.

Predlog za tipovanje – H1+I&1+II / @1.60 – 2:1 (1:0)

 

MANČESTER SITI – ASTON VILA

MANČESTER SITI ima „sve u svojim rukama“ – ukoliko pobedi na ovom susretu odbraniće naslov prvaka Premier lige, bez obzira na ishod utakmice između Liverpula i Vulverhemptona. U slučaju drugačijeg ishoda, upravo će morati da „osluškuju“ rezultat i na stadionu „Anfield“. Ipak, verujemo da će „Građani“ od samog starta nastojati maksimalno ozbiljno pristupiti utakmici i da sebi neće dozvoliti takav „luksuz“ da u poslednjem kolu pred svojim fanovima „ispuste“ već viđenu titulu.

ASTON VILA nema nikakvih rezultatskih motiva ovoga puta, a pritom ukoliko Mančester Siti postane staro-novi šampion Engleske, zaradiće oko 15 miliona eura usled klauzule koja postoji u transferu Džeka Griliša minulog leta (kako javljaju mediji na Ostrvu). Trener gostiju – Stiven Džerard bi svakako voleo da pomogne svom klubu – Liverpulu da stigne do trofeja, ali zaista je teško očekivati da klub iz Birmigema može da „pokvari slavlje“ favorizovanim domaćinima.

Predlog za tipovanje – 1&3+ / @1.55 – 3:2

 

BARNLI – NJUKASL

BARNLI igra utakmicu pred svojom publikom u kojoj im pobeda i definitivno garantuje opstanak. Eventualni remi ili poraz bi mogao da ih ostavi i dalje u Premier ligi samo u slučaju identičnog ishoda na susretu Brentford – Lids Junajted. „Terijeri“ su upravo bodovno poravnati sa Lids Junajtedom, ali u odnosu na njih imaju bolju gol razliku za čak 20 golova. Stoga, Barnli je dosta bliži da i naredne sezone bude deo elite.

NJUKASL je odavno obezbedio svoj opstanak u Premier ligi, ali da se rivalima jednostavno neće tako lako „sklanjati sa puta“ pokazali su nedavno kada su pobedi Arsenal (2:0) i tako ga praktično ostavili bez plasmana u Ligu Šampiona. Ipak, veliko je pitanje koliko će „crno-beli“ biti motivisani u poslednjoj utakmici u sezoni.

 

Predlog za tipovanje – 1X / @1.40 ili Winner 1 /@1.65 – 1:2

 

KRISTAL PALAS je mnoge iznenadio u sezoni na izmaku, jer iako su im mnogi predviđali veliku „borbu“ za opstanak nakon promene trenera i velikog broja odlazaka igrača, to je apsolutno izostalo, te je londonski klub dosta komotno i na vreme osigurao pitanje svoj ostanka u Premier ligi. Samim tim, u poslednje vreme igraju bez nikakvog rezultatskog imperativa.

MANČESTER JUNAJTED je svoju predhodnu utakmicu odigrao pre 15 dana, te su imali itekako dosta vreme da se spreme za ovu izuzetno bitnu utakmicu za njih. Ukoliko trijumfuju i defitivno su obezbedili plasman u Ligu Evrope, ali svaki drugi ishod znači da ih Vest Hem Junajted može „preteći“ na tabeli. Nema dileme da „Crveni Đavoli“ igraju svoju najgoru sezonu u eri Premier lige, ali bi naprosto morali „zbiti redove“ i ostvariti dobar rezultat na gostovanju u Londonu koje im tradicionalno itekako odgovara.

 

Predlog za tipovanje – X2 / @1.40 – 1:0

 

Sve utakmice na programu su u istom terminu – nedelja sa početkom od 17 časova.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje