petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Premijer Liga: Izostanci i novosti za 22. kolo

U subotu, od 13:30h po našem vremenu, ekipe Liverpula i Svonsija otvoriće 22. kolo Premijer Lige. Ispod se nalazi spisak fudbalera koji neće biti na raspolaganju ovim, a i preostalim timovima.

Natanijel Klajn će se najverovatnije naći u konkurenciji za tim nakon povrede rebra, ali Džoel Matip i dalje čeka da se razreši situacija povodom njegovog nastupa za reprezentaciju Kameruna, na Afričkom kupu nacija. Kutinjo se vratio u tim nakon povrede, i očekuje se u startnih 11.
Pol Klemon je potvrdio da će se nova pojačanja Martin Olson i Tom Kerol naći u konkurenciji za susret sa Liverpulom, a Lisiano Narsing i dalje je pod znakom pitanja zbog povrede lista.

Od 16h na programu je 5 utakmica, a u jednoj od njih sastaće se Bornmut i Votford.
Domaćin i dalje neće moći da računa na suspendovanog Fransisa, kao i na povređenog Mark Vilsona.
Za goste, odluka o tome da li će prvi golman Gomes, i desni bek Janmat nastupiti, biće donešena pred polazak na put. Pereira, Amrabat i Sakses neće igrati, dok se očekuje da novo pojačanje, Tom Kleverli, započne utakmicu.

Nove poteškoće za Slavena Bilića. Vinston Rid, Feguli, Biram i Kerol su pod znakom pitanja za gostovanje Midlzbrou. Hrvatski menadžer veruje da će sva četvorica nastupiti, a smatra se da Dimitri Paje i dalje neće biti priključen timu.
Sa druge strane, Aitor Karanka neće moći da računa na defanzivce Baragana (zadnja loža) i suspendovanog Ajalu, a povređen je i Gaston Ramirez (koleno). Patrik Bamford, najverovatnije će se naći na klupi.

U Stouku, Bojan Krkić se vratio nakon povrede kuka. I dalje su nedostupni Ramadan Sobi, Mame Biram Diuf i Vilfred Boni (Afrički kup), Volters (koleno) i golman Batland već duže vreme.
Što se ekipe Mančester Junajteda tiče, nema novih izostanaka.

Još uvek se ne zna šta će biti sa Alanom Niomom. Toni Pjulis se nada da će se situacija oko njegovog nastupa za reprezentaciju konačno razrešiti. Štoper Džoni Evans je pod znakom pitanja zbog povrede lista.
Dejvid Mojes će za ovaj meč najverovatnije imati na raspolaganju Džeka Rodvela, dok su Aničebe i Pienar pod velikim znakom pitanja, i verovatno neće putovati na gostovanju VBA.

Derbi kola igra se u subotu od 18:30h, a „koplja ukrštaju“ ekipe Mančester Sitija i Totenhema.
U timu domaćih, Fernandinjo i dalje služi suspenziju, a Bakari Sanja bi zbog kazne koja je stigla zbog ranijeg Instagram posta, mogao biti izostavljen iz tima.
Jan Vertongen doživeo je ozbiljniju povredu, pa stoga neće biti u timu za ovaj meč, a verovatno će odsustvovati oko 6 nedelja. On se tako „pridružio“ Eriku Lameli.

Od 15:15h u nedelju, ekipa Arsenala ugostiće tim iz Barnlija.
Olivije Žiru je u prošloj utakmici povredio članak, međutim vratio se treninzima i očekuje se da će nastupiti. Takođe, treninzima su se vratili desni bek Hektor Beljerin, kao i Fransis Kokelan. Volkot zbog povrede lista propušta meč.
Kod gostiju, pod znakom pitanja su Arfild i Gudmundson.

Kolo u nedelju zatvaraju Čelzi i Hal, a njihov meč počeće u 17:30h.
Nakon izostanka u prošloj utakmici, očekuje se da Dijego Kosta ponovo bude u konkurenciji za tim.
Sa druge strane, glavni igrač Hala ove sezone, Robert Snodgras je upitan za ovaj duel, zbog povrede mišića.

To bi bilo to, samo obratite pažnju da svi mečevi počinju sat vremena kasnije nego što je prikazano na slici.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje