petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Premijer Liga (Rusija): Najava utakmica 14. kola i predlozi za klađenje (6. novembar)

Tinkoff Premijer Liga je prva fudbalska liga Rusije i u ovom formatu postoji od 2001. godine. U ligi učestvuje 16 timova koji imaju priliku da se bore za odlazak u Ligu Šampiona, Ligu Evrope, a oni najlošiji i u drugi rang takmičenja, Fudbalsku Nacionalnu Ligu.

Od sezone 2020-21 prva pozicija vodi u grupnu fazu Lige Šampiona, druga u kvalifikacije tog takmičenja, dok treće i četvrto mesto donose ekipama prolaz u kvalifikacije za novonastalu Evropsku Konferencijsku Ligu.


Soči – Ufa (17:00)

Utakmica koja će otvoriti 14. kolo ruske Premijer Lige i jedina na današnjem programu odigraće se od 17 časova između Sočija i Ufe.

Soči u poslednjih nekoliko kola beleži mešovite rezultate, ali su i dalje tim koji može da napravi mnogo problema čak i onim najkvalitetnijim. To su pokazali u prošlom kolu kada su savladali Lokomotivu rezultatom 2:1 i tako prekinuli niz od dva poraza. Soči se trenutno nalazi na 6. poziciji, ali od četvrtoplasiranog Dinama zaostaje samo 1 bod. Baš zbog toga bi pobeda na utakmici sa katastrofalnom Ufom trebala da bude prioritet, posebno zbog činjenice da igraju kod kuće gde još uvek ne znaju za poraz. Što se tiče izostanaka, Fedotov neće moći da računa na vezistu i prvog strelca Kristijana Nobou (11n/7g/1a) koji je odsutan već 2 kola zbog povrede.

Ufa je i dalje u katastrofalnoj formi, a ni mesec dana igranja pod komandom Rašida Rahimovog nije bilo dovoljno da se prekine niz bez pobede. Tim iz Baškortostana se uoči duela sa Sočijem nalazi na poslednjoj, 16. poziciji i ima ubedljivo najlošiju odbranu u ligi sa 26 primljenih golova, od čega čak 17 u gostima. Od Ufe ne možemo da očekujemo mnogo pre zimske pauze, jer će iskusnom strategu biti potrebna brojna pojačanja i vreme, ali verujemo da bi u drugom delu sezone mogao do preokrene situaciju na bolje. U ovom trenutku ništa ne ide na njihovu ruku.

Mišljenje urednika: Dakle, Soči ima veliku prednost u vidu domaćeg terena, dok i napadački stil igre nije nešto sa čime Ufa ume da se nosi. Iako u fudbalu ništa nije sigurno, domaćin ovde ne bi trebalo da ima mnogo problema.

Predlog za klađenje – 1 (1,70) – 1:1
Za hrabrije – 1&D2+ (2,35)


Navedeni predlozi predstavljaju lično mišljenje urednika i kao takvi nisu 100% sigurni!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje