petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Premijer Liga (Rusija): Najava utakmica 19. kola i predlozi za klađenje (ponedeljak)

Nakon subote i nedelje, mečevi u okviru 19. kola ruske Premijer Lige na programu su i danas. Ovog ponedeljka pred nama su poslednje dve utakmice koje će biti odigrane između Ahmata i Urala, kao i između Krasnodara i Orenburga.

U ovom članku moći ćete da pročitate najave tih utakmica, kao i da vidite koji su naši predlozi za klađenje. Nadamo se da će vam to biti od pomoći.


Ahmat – Ural

U terminu od 15 sati i 30 minuta na programu je meč između Ahmata i Urala, koji će biti odigran na stadionu “Ahmat Arena“ u Groznom.

Ahmat je prolećni deo sezone započeo porazom, pošto je u okviru 18. kola bolja od njih bila ekipa Rubina, bar što se tiče rezultata. Iako su i jedna i druga strana imali svoje šanse, bodovi su ipak ostali u Kazanju nakon što je talentovani Artur Sagitov u 4. minutu nadoknade postigao gol za konačnih 1:0. I ovog puta vidni su bili problemi u realizaciji, što je svakako najveći problem Ahmata u dosadašnjem toku sezone. “Zeleno-beli“ su na 18 odigranih utakmica uspeli da postignu samo 15 golova, te pored Anžija, Jeniseja i Ufe imaju najlošiji napad u ligi. Sada zauzimaju 9. mesto na tabeli sa ukupno 23 boda, isto kao i desetoplasirani Dinamo, dok ih od zone za ispadanje dele tek 2 poena.

Ural je drugu fazu šampionata započeo na isti način kao i njihov današnji rival, tj. minimalnim porazom. Iako su igrali na svom terenu, gde često umeju da budu veoma nezgodni, to ipak nije sprečilo igrače Zenita da kući odu sa sva 3 boda. Gol za gostujuču ekipu postigao je Serdar Azmun krajem prvog poluvremena, što je na kraju bio i jedini pogodak na ovom meču, iako su domaćini imali nekoliko veoma dobrih prilika da dođu do izjednačenja u drugom periodu susreta. Tako se Ural sada nalazi na 11. mestu na tabeli, sa jednim bodom manje od Ahmata, kao i jednim više od ekipe Krila Sovjetov koja je na vrhu crvene zone. U međuvremenu, ekipa Dmitrija Parfjonovog odigrala je i revanš meč u okviru Kupa Rusije gde su slavili na svom terenu protiv moskovskog Spartaka (1:0) i time izborili plasman u polufinale tog takmičenja.

Borba za opstanak se polako zahuktava, te se nekoliko ekipa koje su do skora bile sigurne na sredini tabele sada nalaze u velikim problemima. Između ostalih u tu grupu spadaju ekipe Ahmata i Urala koje sada moraju da dolaze do svakog mogućeg boda kako bi napravile razliku u odnosu na donji dom. Ural je mnogo puta pokazao da u hitnim situacijama može da obezbedi potrebne bodove, dok bi katastrofalna realizacija Ahmata svako trebala da doprinese čvrstom i neefikasnom meču.

Kraj – 1:1

0-2 @1,55 (od 0 do 2 gola na utakmici)


Krasnodar – Orenburg

Praktično poslednji duel ovog kola odigraće se nakon 17 sati i 30 minuta po našem vremenu, kada će na stadionu “Krasnodar“ istoimena ekipa dočekati ekipu Orenburga.

Pored domaćih takmičenja Krasnodar trenutno vodi borbu i u Ligi Evrope gde su nakon teškog dvomeča sa nemačkim Bajer Leverkuzenom uspeli da izbore plasman u osminu finala. Nažalost, protiv Valensije nisu startovali najbolje pa su u prvoj od dve utakmice pretrpeli poraz rezultatom 2:1, ali im taj gol u gostima ipak daje šanse u revanšu. Bilo kako bilo, “Bikovi“ se sada okreću i aktivnostima u okviru granica Rusije gde su do sada imali dva veoma teška zadatka, tačnije mečeve protiv Rostova u kupu, od koga su poraženi, te protiv moskovskog Spartaka u ligi gde su uspeli da dođu do važnog boda (1:1). Izabranici Murada Musajevog su samim uspeli da se održe na 2. poziciji sa 6 bodova manje u odnosu na prvoplasirani Zenit, ali sa samo jednim bodom više od CSKA. Iako ih za samo 3 dana očekuje revanš protiv Valensije, svakako da će morati da daju sve od sebe i na meču sa Orenburgom. Što se tiče izostanaka, glavni trener ni na ovom meču neće moći da računa na prvog golmana Stanislava Kricjuka.

Orenburg je prvi meč u nastavku šampionata odigrao protiv Anžija gde su i pored kvalitetne igre pretrpeli poraz, minimalnim rezultatom. Istina, “plavo-beli“ su već u 8. minutu došli do vođstva, pogotkom Sutormina, ali je isti poništen zbog navodnog ofsajda. Nakon toga usledili su stalni napadi ka golu Anžija, ziceri, stative i prečke, ali se rezultat nije menjao. Gosti su poveli početkom drugog poluvremena pogotkom iz slobodnog udarca, što je na kraju bio i jedini gol na utakmici. Crveni karton na tom susretu zaradio je Mihail Sivakov te će on danas biti van protokola. U međuvremenu, Orenburg je odigrao i meč u kupu gde su i pored ostvarenog remija (1:1) izbačeni od strane Arsenala iz Tule. Sada mogu da se u potpunosti okrenu ligi i samim tim obezbede opstanak koji su apsolutno zaslužili.

26.08.18 PL Orenburg Krasnodar 1 : 1
17.07.18 PRI Krasnodar Orenburg 1 : 0
07.05.17 PL Orenburg Krasnodar 1 : 0
06.11.16 PL Krasnodar Orenburg 3 : 3
27.10.16 KUP Krasnodar* Orenburg 2 : 2

Kvota na pobedu Krasnodara iznosi svega 1,45 što po našem mišljenju nije vredno pažnje. Naravno, domaćin se bori za vrh tabele, ali Liga Evrope im je sada svakako prioritet, posebno kada im rezultat iz prvog meča ne ide na ruku. Orenburg je veoma dobra ekipa koja može da napravi iznenađenje, a s’ obzirom da su u prošlom kolu nesrećno poraženi nema sumnje da će danas pokušati to da isprave. Očekujemo veoma tvrdu utakmicu sa malim brojem golova, a ne bi nas čudilo da gosti uspeju i da iznenade.

Kraj – 2:2

0-2 @1,75 (od 0 do 2 gola na utakmici)

H2 (+2) @1,55 (pobeda gostiju, remi ili pobeda domaćina sa najviše 1 razlike)


Nadamo se da vam se ova najava svidela te da ste pročitali najvažnije informacije koje vam mogu pomoći prilikom klađenja. 

Tipovi i kvote preuzeti su iz kladionice Maxbet

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje