Advertisement
MaxBet

Domaćin posebno dobro igra pred svojim navijačima, a i nalazi se u odličnoj formi. Otežavajuća okolnost po gosta je izostanak 7 igrača među kojima su 3 jako važna igrača u odbrani koja je najjače oružje ovog tima. Meč možete odigrati do 17h, ali i nešto kasnije.


Najava meča: Danas će se u terminu od 18 časova po našem vremenu u okviru slovačke tipsport lige sastati ekipe Nitre i Dukle Trenčin.

Nitra: je regularni deo prvenstva završio na 3. mestu na tabeli. Kao domaćin je osvojila 65 od 110 bodova. Nalazi se u odličnoj formi, što dokumentuju 7 vezanih pobeda. Na njegovoj strani je tradicija i 5 vezanih pobeda u međusobnim mečevima. Ima prosek golova od 6.1 po meču. Danas neće imati bitnijih izostanaka.

Trenčin: je regularni deo prvenstva završio na 6. mestu. Igra bolje pred svojom publikom pred kojom je osvojio 65 od 93 boda. I Trenčin je u dobroj formi sa 4 vezanih pobeda. Ima prosek golova od 4.8 po meču. Danas neće moći da računa na 8 igrača, a u pitanju su 7 igrača iz odbrane: M. Holenda (41meč/2gola/12asistencija), P. Fruhauf (38/0/6), M. Bliznak (23/4/6), J. Pardavy (47/1/2), T. Starosta (39/1/11), i dva mlada igrača koja imaju malo partija za A tim, pošto se često prekomanduju u Pov. Bystricu gde se kale – F. Husar (16/0/1) i A. Duzek (6/0/0). Od igrače iz napada jedino neće moći da računa na A. Spankovića (33/2/1).

Mišljenje urednika: Domaćin bi trebao pred svojim navijačima da seriju započne pobedom. Hrabriji mogu pokušati mix pobede domaćina i 5 ili više golova sa kvotom @2.70. Na vama je izbor adekvatnog tipa, a kao dobar izbor se po mišljenju urednika nameće igra konačan pobednik domaćin uključujući i eventualne produžetke WFT1 @1.40 / MaxBet

2:3 OT

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.