subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Premijer Liga (Rusija): Najave i predlozi za utakmice 4. kola (nedelja)

Nakon prethodne četiri, na red je došlo odigravanje i poslednje četiri utakmice 4. kola ruskog prvenstva, popularne Premijer Lige, a kao što smo to radili do sada i danas ćemo Vam predstaviti kratku najavu i predlog za svaku od njih.


14:00 Arsenal Tula – Tosno

Na stadionu “Arsenal“ u Tuli sastaće se ekipe koje su među glavnim kandidatima za ispadanje u niži rang, a kako sada stvari stoje to ni malo nije nerealan scenario. Arsenal se trenutno nalazi na samom vrhu zone koja ih kasnije može odvesti u baraž za relegaciju s’ obzirom da nakon 3 utakmice imaju samo pobedu nad SKA Habarovskom (i to kod kuće), dok su poraženi od moskovske Lokomotive i Rubina iz Kazanja. Popularne “Tobdžije“ su tek tokom utakmice protiv Rubina u 3. kolu počele da pokazuju svoj pun kapacitet, a poraz na tom susretu pretrpeli su nakon vođstva minimalnim rezultatom. Svakako da igrači pružaju određeni kvalitet na terenu koji je za dosadašnje prilike u klubu na visokom nivou. Može se reći da je glavni trener Miodrag Božović dosta stvari na Arsenal preneo iz tima Crvene Zvezde, a jedina nesreća po njih je to što je rusko prvenstvo za nekoliko klasa jače od srpskog te im tako nešto protiv na primer Zenita, CSKA, Lokomotive ili Spartaka neće mnogo doneti, ali svakako da ekipe poput Tosna mogu da budu prave žrtve tog stila. Tosno očekivano iz utakmice u u utakmicu beleži poraze, ali možda se i nije očekivalo to da izuzetno ofanzivna ekipa nakon 3 kola neće postići ni jedan jedini gol. Dosta stvari se izdešavalo tokom ovog leta i svakako da sve to ima određenog uticaja na ekipu koja je još neuigrana i čiji se igrači praktično ne poznaju. Popularni “Irvasi“ trenutno se nalaze na 14. poziciji bez bodova nakon 3 utakmice, a jedino što ih još drži van zone za direktnu relegaciju jeste činjenica da SKA Habarovsk i Amkar imaju jednu utakmicu (poraz) više. Naše mišljenje je da je ovo idealna prilika da ekipa bivšeg trenera beogradskih “crveno-belih“ zabeleži drugu pobedu u sezoni i koliko-toliko izdigne se na sredinu tabele. Ekipa poput Tosna svakako da nije neko ko može da napravi uspeh u prvenstvu (bar tokom ove sezone), ako uzmemo u obzir činjenicu da je Arsenal dosta očvrsnuo u poslednjih nekoliko utakmica treba očkivati i minimalan broj golova.

Naša prognoza – 1:0

1X&0-3 @1,40 (pobeda domaćina ili remi uz 3 ili manje golova na utakmici)


16:30 CSKA Moskva – Rubin Kazanj

Jedna od najinteresantnijih utakmica ovog kola biće upravo susret moskovskog CSKA i Rubina iz Kazanja, ekipa koje su sa različitim ambicijama ušle u sezone, a njihov trenutni učinak takođe je veoma različit. CSKA se trenutno nalazi na 6. poziciji sa 6 bodova nakon 3 utakmice pošto su zabeležili trijumfe nad Anžijem i SKA Habarovskom, ali i poraz od moskovske Lokomotive. Sve u svemu, CSKA se nakon prolaska u kvalifikacioni plej-of Lige Šampiona (nakon dve pobede u dvomeču nad AEK-om) mora osvrnuti domaćem šampionatu i maksimalno dobro da iskoristi kratku pauzu od Evrope. Pred njima će već danas biti veoma nezgodan protivnik koji iako igra kvalitetan fudbal još uvek nije uspeo da ostvari zapaženiji rezultat. Nakon 3 utakmice Rubin je uspeo da na svom kontu sakupi svega 3 boda, pošto su nakon poraza od Krasnodara i Zenita zabeležili trijumf nad tulskim Arsenalom i to nakon preokreta. Iako igraju dosta kvalitetno i tvrdo pre svega, na dosta faulova, glavni problem predstavlja im dosta loša završnica koja se nije nadomestila ni nakon dolaska nekoliko pojačanja u proteklom periodu. Svakako da Rubin ima kapaciteta da postigne nekoliko golova slabijim ekipama, ali za sada ekipama poput CSKA biće teško čak i jednom savladati golmana. CSKA kao što smo rekli već nekoliko godina u nazada važi za ekipu sa najboljim defanzivcima i ubedljivo najboljim golmanom, te verujemo da će to i danas doći do izražaja.

Naša prognoza rezultata – 2:1

1X&0-3 @1,45 (pobeda domaćina ili remi uz 3 ili manje golova na utakmici)


19:00 Krasnodar – Ural Jekaterinburg

Može se reći da su Ural i Krasnodar stari znanci, a krasnodarski “Bikovi“ posebno pamte ovu ekipu po četvrtfinalnoj utakmici Kupa Rusije kada su “Bumbari“ i nakon zaostatka od 3 gola uspeli da se izravnaju i nakon penala prođu u polufinale, te svakako da i zbog toga treba da očekujemo motivisanijeg domaćina. Krasnodar se trenutno nalazi na 7. poziciji, a nakon pobeda nad Rubinom i Tosnom zabeležili su prvi poraz u sezoni, od prošlosezonskog šampiona Spartaka iz Moskve. Ambicije “Bikova“ svakako su usmerene ka vrhu tabele, a iako su protiv Spartaka odigrali ispod svog nivoa treba očekivati ispraljanje stvari već danas protiv Urala. Svakako da je poraz od Moskovljana očekivan, igrali su dvomeč u Ligi Evrope, gde su prošli Lingbi i svakako da su bili izmoreni, a nakon kratke pauze očekuje ih utakmica sa Uralom koji je neočekivano dobro započeo sezonu. “Bumbari“ se sada nalaze samo 2 pozicije ispod Krasnodara, a nakon 3 utakmice imaju 5 bodova s’ obzirom da su zabeležili 1 pobedu i 2 remija. Krasi ih veoma stabilna igra na oba fronta i sigurno je da ove godine mogu da odrade više u odnosu na prošlu sezonu. Krasnodar jeste kvalitetnija ekipa, ali Ural podjednako dobro može da bude opasan u napadu. Mislimo da će danas glavni cilj “Bikova“ biti odbrana svog gola, a tek u drugom poluvremenu očekujemo otvaranje i eventualno postizanje gola.

Naša prognoza rezultata – 1:0

1X&0-3 @1,45 (pobeda domaćina ili remi uz 3 ili manje golova na utakmici)


19:00 Zenit Sankt Peterburg – Spartak Moskva

Opširnu najavu ove utakmice možete pogledati OVDE


Nadamo se da smo vam bar malo pomogli oko izbora tipova za utakmice iz ruske Premijer Lige, a nadamo se da će procenat uspešnosti biti dovoljan za zaradu.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje