četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Premijer Liga (Rusija): Najave i predlozi za utakmice 7. kola (ponedeljak)

Danas od 19 časova na programu je utakmica koja će zatvoriti ovo 7. kolo, a ujedno njom ćemo pokriti i poslednju analizu u protekla 4 dana. Do sada smo ostvarili učinak 4 od 7 pogođenih predloga, a nadamo se i da će današnji predlog biti prolazan.


19:00 Ahmat Grozni – Arsenal Tula

Poslednja utakmica ovog kola odigraće se danas od 19 časova na stadionu “Ahmat Arena“ u Groznom gde će domaćem Ahmatu gostovati ekipa tulskog Arsenala.

Ahmat definitivno ima imperativ pobede na ovoj utakmici pošto su nakon 3 trijumfa sa početka sezone, i to bez primljenog gola, zabeležili i 3 poraza gde su savladani čak 10 puta. Veliki problem i panika usledili su nakon poraza od Ufe te manje-više katastrofalna izdanja protiv Krasnodara i Zenita i baš nešto i ne čude. Idealan protivnik za povratak samopouzdanja u taboru ekipe u zeleno-belim dresovima svakako jeste tulski Arsenal, a kako protiv ove ekipe do sada nemaju ništa osim pobeda i remija sigurno da će igrači na teren istrčati sa namerom da urade isto, pogotovo zbog činjenice da je poznati ruski političar, biznismen i predsednik Ahmata, Ramzan Kadirov, verovatno nakon okončanja tih utakmica malo “izribao“ svoje igrače. Na današnjoj utakmici trener neće moći da računa samo na desnog beka Rizvana Ucijeva (6n/0g/0a) koji je tokom utakmice sa Zenitom zaradio 2 žuta kartona, a samim tim isključenje i 1 meč suspenzije. Pored njega, u protokolu zbog povrede neće biti ni duže odsutnog napadača Ablaja Mbengua.

Arsenal iz utakmice u utakmicu nastavlja da opravdava sva očekivanja sa početka sezone, te nakon 6 kola imaju samo 1 pobedu i 1 remi, kao i čak 4 poraza, a takođe i 4 utakmice bez pobede u nizu. U klubu vlada dosta loše raspoloženje, prema nekim informacijama već se priča o odlasku Miodraga Božovića sa klupe, ali to se sve samo nagađanja. Pored toga, po ruskim portalima pominje se navodni sukob nekoliko igrača prošlog vikenda, ali ipak nije reč o fudbalerima koji su važni za igru “Tobdžija“. Sigurno da sve to može da utiče i na fudbalere iz standardne startne postave i svakako da treba očekivati nešto slabiju igru Arsenala na ovoj utakmici što bez sumnje može biti veliki plus za domaću ekipu. Za ruske “Tobdžije“ danas neće nastupiti bez štopera Gije Grigalave (2n/0g/0a), centralnog veziste Kantemira Berhamova (5n/1g/0a) i centralnog napadača Federika Rašića (2n/0g/0a).

Nema sumnje da će ekipa Ahmata iz Groznog na ovoj utakmici svim silama pokušati da dođe do veoma važna 3 boda, a možda i u najbolje vreme na gostovanje im stiže dosta neukomponovana ekipa Arsenala iz Tule. “Tobdžije“ praktično igraju sve gore i gore i naravno da u narednom periodu treba očekivati dosta promena u taktici i formaciji ekipe, pošto je Miodrag Božović nakon samo par meseci od dolaska sve bliži odlasku sa klupe ovog tima. Naše mišljenje je da Ahmat definitivno ne može da zabeleži i četvrti poraz u nizu, pogotovo ne protiv ovakvog rivala, koji je uz Amkar i Anži ubedljivo jedan od najgorih učesnika ovosezonske Premijer Lige Rusije. Kao što smo već napisali, pobeda Ahmata ne treba da se dovode u pitanje.

Naša prognoza rezultata – 2:0

1 @1,60 (pobeda domaćina)


Nadamo se da smo vam bar malo pomogli oko izbora tipova za utakmice iz ruske Premijer Lige, a nadamo se da će procenat uspešnosti biti dovoljan za zaradu.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje