petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Šok za Srbiju: bez Teodosića na Evrobasketu!

Zbog hronične povrede lista koja ga muči od početka priprema, plejmejker i kapiten reprezentacije Srbije Miloš Teodosić će morati da propusti predstojeće Evropsko prvenstvo u košarci, koje je na programu od 31. avgusta do 17. septembra. Ovu tešku odluku su nakon konsultacija sa medicinskim timom reprezentacije i L.A. Clipersa doneli Miloš Teodosić i selektor Aleksandar Đorđević, koji je ovim povodom izjavio:

„Nažalost, povreda koja muči Tea, ne dozvoljava mu da do Evropskog prvenstva bude maksimalno spreman. To je procena našeg medicinskog tima, ali i ljudi iz LA Klipersa. Moramo da vodimo računa o zdravlju igrača i doneli smo zajedničku odluku da Teodosić preskoči predstojeće takmičenje. On je igrač koji je godinama maksimalno posvećen reprezentaciji i njegova želja da igra je uvek bila velika. Nažalost, u ovoj situaciji, želja nije dovoljna. Ovo je veliki hendikep za tim, ali nastavljamo dalje sa istim ambicijama“.

Srbija tako neće može da računa, osim na Miloša Teodosića, i na: Nemanju Bjelicu, Nikolu Jokića, Miroslava Raduljicu i Marka Simonovića, a pod velikim znakom pitanja je i nastup Nemanje Nedovića.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje