petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Premijerligaš ostao bez menadžera!

Fudbalski klub Svonsi ne stoji baš najbolje na tabeli Premijer lige, a uprava kluba smatra da je za to najviše odgovoran menadžer kluba Paul Clement kome je uručen otkaz. Zajedno sa Clementom, iz kluba su otišli i njegovi pomoćnici Nigel Gibbs i Karl Halabi.

Američki vlasnici kluba, opredelili su se za ovakvo rešenje posle 10 poraza u 13 mečeva svog kluba. Clement koji je klub preuzeo u januaru, obezbedio je prošle sezone opstanak za klub koji je i kada ga je preuzeo bio u teškoj poziciji, ali je on uspeo da iz 19 utakmica osvoji 29 bodova i ostane u ligi.

O odlasku svog menadžera iz uprave kluba su rekli: ,, Paul je bio u klubu prethodnih 12 meseci i uspeo je da nas u drugom delu prošle sezone ostavi u društvu najboljih i to je bilo fenomenalno dostignuće. Zbog toga i zbog njegove posvećenosti klubu ove sezone, želimo da mu odamo počast za njegov rad, njemu i njegovim pomoćnicima Gibsu i Halabiju. Imali smo odličnu saranju sa Paulom i iznenađeni smo da nismo imali bolje rezultate ove sezone.“

Očekuje se da Svonsi pronađe novog menadžera pre važnog meča sa Kristal Palasom ovog vikenda.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje