četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] A liga Australije, najava, predlozi za klađenje (Sreda)

U sredu je na programu jedan duel A lige Australije.

9:05h Melbourne City-Perth Glory

Nakon jako slabog starta sezone i poraza na sve strane, Siti u poslednje vreme igra sjajno. Oni sada liče na ekipu koja je prošle sezone osvojila trofej. U seriji su od 3 pobede za redom, a na poslednjih 6 mečeva imaju čak 5 pobeda. Sve to je trentno dovoljno za drugo mesto na tabeli.Pobedom na ovom meču bi otišli na prvo mesto,ali Vestern Junajted ima dva meča manje od Sitija. Siti u ovo kolo ulazi sa dodatnim samopouzdanjem jer su u prošlom kolu pobedili na gostovanju u derbiju Sidnej sa 2-1 i to golom u nadoknadi vremena. Sigurno da je taj meč podigao dodatno samopouzdanje i da će to pokušati da valorizuju na ovoj utakmici. Sitijevo najjače oružije je bez svake sumnje napad. Imaju zasigurno najjači napad u ligi. Tri veoma kvalitetna igrača, strašna strela, uostalom igrače koji su rešili 90% utakmica u sezoni. Naravno, reč je o Meklarenu, Tiliju i Lekiju- strelcu gola u nadoknadi protiv Sidneja. Ko zaustavi njih trojicu ima čemu da se nada protiv Sitija,ali to je veoma teško. Ipak, nije sve tako sjajno u Sitiju. Odbrana im jako škripi ove godine. Na 11 od 12 mečeva su primili makar po gol. Dakle, na samo jednom meču ove sezone su uspeli da izađu netaknute mreže. To je veoma poražavajuće i može da napravi problem u plej ofu i pohodu na titulu.

Kod Perta je skroz drugačija situacija. Oni su trenutno na 10tom mestu na tabeli. U ovo kolo ulaze nakon dva vezana poraza. Istina, tako su nisko na tabeli jer su odigrali najmanje mečeva u ligi. Zanimljivo je to da su samo 2 meča ove godine odigrali na svom terenu, a sve ostalo na strani. Ono što je Sitiju najjače oružije,kod Perta je najslabije. Naravno reč je o napadu. Pert je na 11 mečeva ove godine postigao samo 9 golova. U poslednja dva kola nisu ni postigli golove. Prosto je neverovatno da tim sa veoma kvalitetnim napadačima kakvi su Endi Kijo, Bruno Fornaroli i Danijel Staridž ne može da da gol. Pre nekoliko nedelja je u tim doveden i bivši igrač Ficdžereld, kako bi pomogao u napadu. Njegovim povratkom u Pert napad je doživeo neki pomak, počeli su da igraju nešto konkretnije,ali još uvek je to daleko od onoga što svi navijači žele, uostalom od onoga što bi trebalo da bude kada imate takva imena u napadu. Odbrana i nije toliko loša, generalno Pert igra tvrde mečeve. Na 11 mečeva su primili samo 10 golova. Na 9 od 11 mečeva su primali golove, ali niko im još nije dao 3 ili više. Videćemo kako će proći protiv Sitija tj igrali su već jednom ove sezone na početku kada je Siti slavio sa 1-0,ali Siti je sada u mnogo boljoj formi.

Prognoza: Biće zanimljivo gledati dva tima totalno suprotnih filozofija ove sezone. Jednu napadačku ekipu i jedan tim koji igra jako tvrd fudbal. Mislim da bi moglo da bude golova, pre svega zbog jačine Sitijevog napada, ali mislim da bi i Pertov napad mogao makar do jednog gola, imaju dovoljno kvaliteta da pronađu rupe u Sitijevoj odbrani,kojih je i previše.

Tip: 3-6 golova @ 1.58 – 2:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje