subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] A liga Australije, najava, predlozi za klađenje (SREDA)

U sredu se nastavlja A liga Australije sa dve utakmice.

9:05h Melbourne Victory-Western United

Viktori u ovo kolo ulazi u jako dobrom raspoloženju. Trenutno su u seriji od 4 vezana meča bez poraza i to ih je dovelo do 6tog mesta, tj mesta koje vodi u plej of, a to je i cilj. U poslednjem odigranom kolu su remizirali sa liderom šampionata Sitijem. Mogu posebno da budu zadovoljni tim mečom jer su igrali znatno bolje od rivala. Dobar deo meča je Viktori bio znatno bolji rival. Napadali su, stvarali šanse,ali eto remi je na kraju bio možda i najrealniji ishod. Zaista se igra Viktorija drastično promenila. Zapravo vratili su se na formu sa početka sezone kada su gazili sve. Imali su taj jedan pad u januaru i polovini februara, tj nakon osvajanja kupa. Tada su odigrali jako veliki broj utakmica za kratko vreme i jednostavno i umor je odigrao veliku ulogu. Kada su se malo konsolidovali, odmah su i rezulati došli. Posebno raduje njihov napad koji je drastično popravio svoju formu. D’Agostino igra fantastično. On je na poslednjih 5 utakmica postigao isto toliko golova i sigurno da će predstavljati najveću opasnost po gol današnjeg rivala.

Vestern Junajted ne dočekuje u baš najboljem raspoloženju ovaj meč. U prethodna dva kola su osvojili samo 1 bod. Remizirali su sa Sitijem, da bi ih u prošlom kolu do nogu potukao Sidnej i naneo im najteži poraz u ovoj sezoni. Zaista je Sidnej dominirao na tom meču, postigli su 3 komada, a mogli su i više. Dugo tj niko ove sezone nije toliko nadigrao Vestern kao Sidnej tokom vikenda. Taj poraz,ali i remi sa Sitijem su im pokazali da nisu nedodirljivi ove sezone i da neće tako lako osvojiiti titulu kako su mislili sredinom sezone kada su bili dominantni. Druge ekipe su podigle formu, a oni su nekako malo pali i to se vidi. Ovo je treći derbi meč za njih i videćemo kako će odigrati protiv trećeg velikog tima A lige. Vestern je čvrsta ekipa, ekipa koja ima najbolju odbranu u ligi, odbranu sastavljenu od igrača koji su igrali u evropskim ligama i zaista su izgledali moćno. Sidnej im je našao mane i videćemo hoće li Viktori uspeti da prekopira taj stil igre i odnese bodove.

Prognoza: Derbi meč, veoma je teško prognozirati ko bi ovde mogao da slavi. Možda je najbolja opcija odigrati golove kojih bi moglo da bude na obe strane terena.

Tip: GG @ 1.75 – 1:1


9:35h Brisbane Roar-Melbourne City

Čini se da je Brizbejn kasno počeo da diže formu. Oni su u prethodna dva kola upisali dve pobede i to je prvi put u sezoni da im je pošlo za rukom. Sa te dve pobede su se popeli na pretposlednje mesto na tabeli. Ipak, to i nije toliko loše, jer im do mesta broj 6 koje vodi u plej of nedostaje 6 bodova. Dakle, nada još uvek postoji,ali biće veoma teško. U ovo kolo ulaze nakon velike pobede protiv Perta na gostovanju gde su postigli čak 4 gola. Generalno u poslednja dva kola su postigli 6 golova, a u ostalih 13 kola samo 12 golova. Mislim da ovaj podatak najbolje govori koliko su oni podigli svoju formu. Odbrana je loš deo tima, vrlo su retki mečevi ove sezone gde oni nisu primili gol. Istina, malo se i taj segmen popravio u poslednja dva kola,ali će ovaj meč biti najbolji ispit, za njih. Gostuje im najbolji napad lige i tu će se videti koliko su napredovali. Generalno ne odgovaraju im timovi koji pritiskaju od početka meča, više im odgovaraju timovi koji igraju “ rezervisanije “, a sigurno da Siti nije takva ekipa.

Siti je takođe u blagom padu forme. Oni u ovo kolo ulazi nakon dva vezana remija,ali su još uvek zadržali prvo mesto na tabeli. Dosta su loše odigrali u meču sa Viktorijem, Viktori je bio mnogo bolji rival,ali uspeli su da ostvare pozitivan rezultat, msm nisu izgubili. Upravo je to odlika velikih timova da osvajaju bodove i kada loše igraju. Sitijev napad je sjajan, tu nema šta da se priča. Zaista igraju kvalitetan fudbal, raznovrstan fudbal i mnogo je teško sačuvati mrežu protiv njih. Protiv Viktorija je bio jedan loš dan,ali i tada su stvorili dosta solidnih prilika. Nekako kada se gleda njihov stil igre, mnogo je drugačiji od ostalih, izgledaju kao Sidnej iz najboljih dana kada je debelo odskakao od ostatka timova u ligi. Upravo se to sada može reći za Siti, stil igre nakih na evropske ekipe. Ipak, koliko im je god napad odličan toliko je odbrana kritična. Jednostavno sa ovakvom odbranom Siti će teško da odbrani titulu. Nema veze što je napad toliko dobar,odbrana sve to pokvari. Gotovo na svakom meču Siti prima golove, napad to spase protiv slabijih rivala,ali protiv iole kvalitetnijih to ne uspeva. Ukoliko ne poprave taj segment igre biće veoma teško ponovo osvojiti titulu. Ukratko sjajan napad, loša odbrana.

Prognoza: Mislim da bi ovo mogao da bude jedan efikasan meč.

Tip: 3+ @ 1.65 – 1:2

na sitno možete probati ovo GG i G2+ @ 2.50

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje