sreda, 08. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Italijani ne žele samo Makedoniju da prođu, nego da osvoje Mundijal!

Fudbalska reprezentacija Italije u četvrtak (20.45) protiv Makedonije igra polufinale plej-of kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

„Azuri“ su u finišu kvalifikacija isupstili 1. mesto u grupi, pa ako žele do Katara moraju da pobede Makedonce, a potom boljeg iz duela Portugal i Turska.

Ne uzimamo prvu utakmicu zdravo za gotovo. Neće biti lako. Pred nama su 2 teška meča. Nije trebalo da budemo ovde, sada treba da se pomučimo. Imamo čvrstu osnovu, razmišljamo pozitivno, moramo da mislimo da će sve proći kako treba. Moramo da igramo kao što smo i do sada. Nismo slučajno ostvarili svoje ciljeve. Nismo želeli da igramo ove utakmice, ali momci se osećaju dobro i to je važno“, rekao je selektor Italije Roberto Mancini.

Selektor evropskih šampiona je optimista pred predstojeće utakmice: „ Optimista sam jer imam igrače koji su osvojili EURO kada niko nije verovao u to. Moramo da razmišljamo o tome što smo ostvarili i da igramo sa mnogo samopouzdanja. Naš cilj je da osvojimo Svetsko, a da bismo to uradili moramo da dobijemo naredne 2 utakmice. Želimo da idemo na Mundijal, da ga osvojimo“.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje