petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] A liga Australije,najava, predlozi za klađenje (PETAK)

U petak je na programu jedan duel A lige Australije.

9:45h Melbourne Victory-Macarthur FC

Viktori ovo kolo dočekuje na 5tom mestu. Nisu u baš najboljoj formi. Sjajno su počeli sezonu, osvojili su i kup,ali od tog trenutka počeo je pad u formi. U poslednjih 5 utakmica imaju samo 1 pobedu. Imali su seriju od 4 meča na kojima su osvojili samo 1 bod, a prekinuli su  je minimalnom pobedom u prošlom kolu. Čini se da je umor bio najveći krivac za taj pad forme jer su oni u 14 dana odigrali čak 6 mečeva. Previše jak je to bio ritam i videlo se na terenu da Viktori nema snage. Sada su se vratili uobičajnom ritmu i odmah je upisana jedna pobeda. Viktori je generalno jedna dobra ekipa, ekipa koja ima sasvim solidan napad i jednu solidnu odbranu. Nekako su po svim parametrima na sredini tabele. Nisu neka previše efikasna ekipa,ali nisu ni pretvrda. Posebno dobro igraju na domaćem terenu gde imaju 8 pobeda na 10 utakmica u svim takmičenjima i to je njihov glavni adut pred ovaj meč.

Mekartur u ovo kolo ulazi nakon remija protiv Džetsa. Mekartur je u seriji od 3 meča bez poraza. Oni su sušna suprotnost Viktoriju. Oni su slabo počeli novu sezonu,ali kako je vreme odmicalo tako su i oni počeli da igraju sve bolje i bolje. Ekipa su koja igra jako ofanzivan fudbal. Od prvog do poslednjeg minuta napadaju protivnika. Karakteriše ih veliki broj šuteva ka golu protivnika. Protiv Adelejda su uputili čak 31 šut što je fenomenalno. Imaju jedan od najefikasnijih napada  u ligi. Ipak, nije sve tako sjajno. Odbrana je ta koja kvari prosek. Doduše nije ni neočekivano da im odbrana prima dosta golova s obzirom na stil igre koji igraju. Jako su napadački orijentisani i odbrana često ostaje na vetrometini. Ono što može da ih zabrine pred ovaj meč jeste njihova forma na strani. Mekartur mnogo bolje igra na svom terenu, na strani nemaju baš previše uspeha.

Prognoza: Veoma težak meč za prognozu pobednika, jer se radi o dva veoma nepredvidiva rivala. Golovi su mnogo bolja opcija. Mislim da bi ih moglo biti na obe strane.

Tip: GG @ 1.60 rez: 3-1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje