Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


N. Ivanović (Zvezda) 9.5 minus, većina 8.5 minus – 4pts

Igrača iz Crne Gore smo u ponedeljak igrali preko margine u duelu sa FMP-om, danas pokušavamo obrnuto. Istina je da meč nema rezultatski značaj, ali ovde se radi o prestižu i rivalstvu između 2 kluba i smatramo da će starteri i glavni igrači dobiti pune minute, jer Zvezda naredne nedelje nema više obaveza u Evroligi.

Ivanović je u ponedeljak odigrao 18 minuta, a danas smo bliži tome da će biti ispod 15 minuta.

Kao juče da je bilo se sećamo prvog meča ovih rivala u sezoni kada je nakon 20 poena protiv Splita, Ivanović ostao na 0 (nuli) protiv njegove dojučerašnje ekipe. Ne vidimo razloga da će danas imati veću motivaciju nego tada pred punim tribinama Morače.

Očekujemo dobre minute za Nate Woltersa, zatim 15ak minuta za Stefana Markovića, te da Ivanović nikako ne igra na poziciji 2. , pošto je aktivan Austin Hollins koji će uzeti svoju dou šuteva.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.