petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu su na programu 4 duela La lige.

21h Getafe-Viljareal

Getafe u ovo kolo ulazi nakon poraza od Real Madrida na gostovanju. Getafe igra dosta dobrom u poslednje vreme. U poslednja 4 kola osvojili su 5 bodova, što je dobar napredak za njih. To ih je dovelo do viška od 4 boda u odnosu na zonu ispadanja. Neverujem da će ispasti ove sezone,jer ima mnogo lošijih timova od njih,ali treba još dosta znoja da proliju kako bi izborili taj opstanak. Njihovo najjače oružije ove sezone jeste domaći teren gde su od svojih 32 boda, 25 uzeli na domaćem terenu. Sledstveno tome, gostovanja su im očajna, jedna su od najgorih ekipa što se tiče igre na strani. Kod kuće su zaista drugačija ekipa. Napadaju rivala od prvog minuta. Uostalo na domaćem terenu imaju seriju od 10 mečeva bez poraza, što je zaista sjajno.

Viljareal u ovo kolo ulazi nakon velikog rezultata u Ligi Šampiona gde su uspeli da se plasiraju u polufinale i to nakon remija u sred Minhena. Taj rezultat im je podigao samopouzdanje na maksimu jer su napravili jednu pravo čudo. Svi su ih otpisali,ali su sve uspeli da razuvere sjajnom taktikom trenera Unai Emerija. Na meču sa Bajernom su uputili samo 1 šut ka golu protivnika i taj šut je završio u mreži. U domaćem šampionatu igraju znatno lošije. U ovo kolo ulaze nakon tri vezana poraza i to od Kadiza,Levantea i Osusune, timova iz donjeg dela tabele. Mesto koje vodi u Evropu im je udaljeno čak 8 bodova i preteško će doći do tog cilja. Zapravo, jedini izlaz u Evropu za sledeću sezonu im je ako osvoje Ligu Šampiona. Viljareal je ekipa koja takođe igra mnogo bolje na domaćem terenu nego na strani. Oni su ekipa koja igra dosta čvrste mečeve, retki su efikasni mečevi kada je Viljareal akter. Na ovom meču će biti dosta promena u sastavu. Unai Emeri je najavio da će odmoriti većinu igrača koji su odigrali težak meč u Minhenu. U prošlom kolu je takođe odmorio gotovo svih 11 igrača, a slično bi mogao i na ovoj utakmici. Upravo iz razloga što je sada Evropa mnogo bitnija od lige. U ligi ne mogu niti gore niti dole.

Prognoza: Ne bi trebalo da vidimo efikasan meč, takođe ovo je meč na kojem je teško prognozirati pobednika. Getafe bi trebalo da krene žestoko ka golu protivnika i to bi moglo da im donese pogotke. Ne bi trebalo da ih bude previše.

Tip: domaćin 1-2 gola na meču @ 1.63 – 1:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje