Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


J. Pullen (Cedevita) 14.5 minus poena, sigurnija 16.5 – postigao 14 pts

Dvoumili smo se da li da stavimo Pullena jer je meč bitan za Cedevitu i današnjom pobedom izbegli bi majstoricu u Ljubljani.

Sa informacijom da se nakon propuštenog meča u ekipu vraća Jaka Blažić koji je imao problema sa bolešću prošli meč, pokušačemo Jacoba ispod margine. Sa Jakom u sastavu usage rate Pullena definitivno opada, a da li prebacuje marginu zavisi od broja pogođenih trojki gde nikako nije konstantan u poslednje vreme (izraženo kroz šuteve hronološki od najnovije utakmice: 4-9, 0-5, 1-9, 3-8, 1-7).

S obzirom da je u prošlom meču bio u odličnom ritmu i igrao nešto više minuta iznad proseka zbog odsustva Blažića, danas smatramo da mu je realna margina 12.5.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.