utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – Sreda 4. Maj

Posle kratke pauze vraćamo se redovnim obavezama. Masters u Madridu je u toku što znači da je ponuda vrhunska i da su najbolji igrači na okupu.

Meč koji nam je zapao za oko odigraće Feliks Ože Alijasim i Kristijan Garin. Prema kladionicama, favorit u ovom duelu je Feliks sa kvotom 1,50 dok je margina za gemove postavljena na 21,5.

Naravno, kao bolje rangirani teniser Feliks mora biti favorit, a da li će to opravdati ostaje da se vidi. Prema prikazanom do sada (na šljaci) ni jedan ni drugi ne blistaju. Feliks nakon odličnog starta sezone veliki pad u igri. Mladi Kanađanin je izgledao sjajno na startu sezone, igrao same završnice, ali kada je došla na red šljaka rezultati duplo slabiji.

I od Garina se mnogo više očekivalo u ovom delu sezone. Kao igrač kome je omiljena podloga šljaka, svi su očekivali mnogo bolje rezultate od prvog kola u Beogradu i Minhenu. Ipak, postoji jedna velika začkoljica koju mnogi kladioničari (pre svega zaljubljenici u tenis) zaboravljaju. Turniri na šljaci u Južnoj Americi i turniri na šljaci u Evropi su dva sveta. Kada se igra u Južnoj Americi uglavnom se igra na nadmorskim visinima na kojima se oni najbolje snalaze. Kada se dođe u Evropu to je potpuno druga priča, te ovi rezultati Garina možda i nisu iznenađenje. Na primer, na brzoj šljaci u Hjustonu Garin je igrao polufinale, a ovde po Evropi ispadao u prvoj rundi.

Ova šljaka u Madridu važi za jednu od najbržih, a ima i nadmorske visine. To znači da servis ima ulogu i to je bitno i za jednog i za drugog. Na primer, Garin je ovde prošle godine igrao četvrtfinale. Da li je to slučajno? Mi mislimo da nije.

Velika će se ovde borba po nama boriti i ovih 1,50 na Feliksa nisu vredni. Prosto, igra koju Feliks pruža u poslednje vreme ne pokriva ovu kvotu i pitanje je da li će uopšte pobediti.

Obojica kubure sa formom, te verujemo da će biti oscilacija koje bi trebalo da donesu jedan neizvestan meč u tri seta.

Predlog za klađenje: Više od 21,5 gemova

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje