četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] ABA Poeni igrača (18. Decembar)

Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz

Članak otvarati do 19:00


Y. Ferrell (Cedevita) 12.5+

Nakon neuspešne epizode u prvom evropskom klubu, čini se da je Yogi Ferrell našao klub makar za do kraja sezone. U 2 utakmice ABA lige igrao je 22 i 26 minuta, i postizao 11 i 15 poena. U Evrokupu protiv brze ekipe Virtusa postigao je 24, dok je protiv nešto bolje defanzive Venecije zabeležio 9 poena.

Smatramo da će danas Cedevita igrati run and gun košarku sa SC Derby. Ekipa iz Podgorice na poslednjih 5 mečeva primala je: 90, 78, 99, 99 i 74 u ABA ligi.

Sportske Novosti net imaju informaciju da Kyle Vinales igra danas, što znači da će Studenti opet igrati u brzom tempu.

Jedina informacija koja ne ide u korist opkladi, jeste utakmica Cedevite u Evrokupu u utorak, ali smatramo da Ferrell dobija minute i prebacuje marginu danas.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje