subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA Poeni igrača (18. Decembar)

Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


E. Fournier (New York) 12.5+ postigao 32pts

23:40 EDIT: Margina promenjena na 14.5

Istina je da nas je tačno u nedelju ukanalio kada je rookie Grimes preuzeo sve poene u meču sa Bucksima.

Danas New York igra u TD Gardenu, a Knicksi bi trebali biti bez Grimesa i Quickleya, dvojice skorera sa bekovskoih pozicija. Pored njih izostaje i RJ Barrett i Kevin Knox, dok je Derrick Rose upitan. Takođe, ni plejmejker Miles McBride koji ulazi sa klupe neće biti na raspolaganju treneru. Prema informacijama, Kemba Walker ni danas neće dobiti minute iako je potpuno zdrav. Možda se situacija ipak promeni usled silnih izostanaka.

Istina je da Francuz ne briljira u poslednje vreme – imao je 5 utakmica u kojima nije bio ni dvocifren, do poslednje utakmice kada je imao 23 poena. Pre toga je imao set od 6 utakmica u kojima je u 5 bio preko današnje margine 12.5.

Istina je da je statisika Fourniera protiv Bostona i Jaylen Browna možda irelevantna, jer je ona mahom iz perioda kada je bio među glavnim igračima Orlando Magica, ali valja napomenuti da je imao dobre partije. Na poslednjih 7 mečeva beležio je protiv Browna: 19, 14, 18, 24, 26, 16 i 32 (u dresu Knicksa)


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje