ponedeljak, 04. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] ABA- poeni igrača (3.12.)

Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


B. Kapusta (Cibona) 10.5+ kladionica Maxbet

Danas neobjašnjivo sa klupe i svega 15 minuta – prosek 30 minuta!


Mec u kojem je Cedevita izraziti favorit po nama, jer su sada dobili klupu u vidu Lovra Gnjidica, Zorana Dragica, i od pre 2 meca rezervnog centra Karla Matkovica. Taj sastav je daleko agilniji i kvalitetniji od ovog Ciboninog.

Medjutim, kako se igra u Drazenovom domu probali bismo igraca koji uzima najvise suteva u ekipi Cibone. Borna je osim prvog meca u ABA ligi protiv Partizana kada je podelio 15 asistencija, bio redovan na 6 istih, a uzimao je u proseku oko 10 suteva uz 4 bacanja. Kako se danas ocekuje run and gun koji neguje Cedevita (173 poena prema bukmejkerima), Kapusta se namece kao logican izbor.

4x je prelazio danasnju marignu, a 4x ostajao ispod (protiv Partizana i Zvezde gde je ocekivano, ali i protiv Mege i Derbija.

Uslovi za prelazak margine su ispunjeni, a da li ce nadmasiti marginu videcemo posle 18:40.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje