utorak, 23. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Spanija- poeni igrača (3.12.)

Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


T. Satoransky (Barcelona) 8.5 minus, Maxbet kladionica

Užasna Barcelona koja je čak uspela da pukne od Obradoria, i naravno Jokubaitis manje minuta jer je meč bio egal do kraja.


Dvoumio sam se izmedju plejmejkera Laprovitole i Satoranskog, a odluka je pala na Ceskog igraca jer smatramo da je po svojoj prirodi manje poenterski nastrojen dok na primer Argentinac moze da napravi blickrig i u roku od 3 minuta saspe 3 trojke.

Tomas Satoransky je u Berlinu odigrao veliki broj minuta (najvise od svog povratka u Evropu – 28). Sa druge strane, Rokas Jokubaitis odigrao je utakmicu sa najmanje minuta od starta sezone (svega 4), i danas ocekujem promenu rolu i vise minuta za Litvanca a manje za Ceha.

Nismo sigurni da li ce Nikola Mirotic dobiti minute danas. Krilni centar je sjajno debitovao u Evroligi ove sezone sa 19 poena za 22 minuta, a moguce je da ce i danas odigrati 10ak minuta i da ce pokusati Sarunas sto pre da ga ubaci u sistem i razigra.

Status Alex Abrinesa nije poznat, on je propustio Evroligu zbog bolova u ledjima.

Satoransky osetno dobija manje minuta pa i danas mogao biti slican slucaj. Istina je da odbrana Obradoria ne moze da se pohvali (84 po mecu), ali uzdmao se u malo minuta Tomasa.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje