Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


T. Satoransky (Barcelona) 8.5 minus, Maxbet kladionica

Užasna Barcelona koja je čak uspela da pukne od Obradoria, i naravno Jokubaitis manje minuta jer je meč bio egal do kraja.


Dvoumio sam se izmedju plejmejkera Laprovitole i Satoranskog, a odluka je pala na Ceskog igraca jer smatramo da je po svojoj prirodi manje poenterski nastrojen dok na primer Argentinac moze da napravi blickrig i u roku od 3 minuta saspe 3 trojke.

Tomas Satoransky je u Berlinu odigrao veliki broj minuta (najvise od svog povratka u Evropu – 28). Sa druge strane, Rokas Jokubaitis odigrao je utakmicu sa najmanje minuta od starta sezone (svega 4), i danas ocekujem promenu rolu i vise minuta za Litvanca a manje za Ceha.

Nismo sigurni da li ce Nikola Mirotic dobiti minute danas. Krilni centar je sjajno debitovao u Evroligi ove sezone sa 19 poena za 22 minuta, a moguce je da ce i danas odigrati 10ak minuta i da ce pokusati Sarunas sto pre da ga ubaci u sistem i razigra.

Status Alex Abrinesa nije poznat, on je propustio Evroligu zbog bolova u ledjima.

Satoransky osetno dobija manje minuta pa i danas mogao biti slican slucaj. Istina je da odbrana Obradoria ne moze da se pohvali (84 po mecu), ali uzdmao se u malo minuta Tomasa.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.