Predlog na poene igrača za kojeg smatramo da ima izglednu šansu za prolaz


A. Abrines (Barcelona) 7.5 minus postigao 3pts

Barcelona je nakon furiozne prve utakmice u svojoj areni i datih 100 poena, u 2. utakmici na ostrvu su izgubili od Tenerifa vođeni sjajnom partijom Huertasa i Shermadinia.

Kako je Real Madrid već prošao u finale pobedom nad Valenciom, najverovatnije ćemo gledati El Classico u finalu jer baš kao i kladionica koja favorizuje Katalonce sa kvotom 1.23, i mi ih ocenjujemo kao dalje prolaznike.

Finale Evrolige su izgubili, i sumnjamo da će se u ovom meču Šarunas Jasikevičius bilo kako kockati – pod time smatramo da Mirotić, Davies i Higgins, kao i delimično oporavljeni Calathes moraju imati jake minute. U takvoj konstalaciji sumnjamo u veću produktivnost Alex Abrinesa.

Istina je da je Abrines imao dobre partije protiv Tenerifea u regularnom delu sezone (16 i 11), ali je sama važnost utakmice bila nižeg naboja.

U Plejofu je Abrines 1x prešao današnju marginu kada je Tenerifu dao 13 poena. U ostalim partijama Plejofa imao je 5, 0, 7 i 2 poena.

Na prošloj utakmici trener Barce je bio izuzetno ljut na jednu odbranu Abrinesa, i sumnjamo da će Alex danas dobiti više od 15 minuta i smatramo da će samo uz odličan šut prebaciti ovu marignu.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.