sreda, 01. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] ACB- poeni igrača (Baskonia vs Barcelona)

Predlog izgledne šanse za prolaz


A. Abrines (Barca) 7.5+, 18pts

Ni na kraj pametni nam Alex ne bi bio da je Barcelona u punom sastavu. Danas nedostaju C. Higgins i N. Kalinic sa pozicije koju pokriva Abrines, kao i J. Vesely na poziciji centra.

Da li smo dobro odabrali ili ne izborom Abrinesa, ostaje nam da vidimo. Jer Mirota je uzavreo u šutu, dok od Laprovitole nikada ne znate kada će da bukne sa 20+ poena.

Elem, najviše zbog minutaže koja verujemo da će biti 20 minuta, pikiramo Abrinesa koji će ispaliti i do 9 trojki, a da li će to biti dovoljno, videćemo na kraju meča.

Kada je u pitanju forma, Alex na poslednjih 5 mečeva ima 4 overa sa 10, 5, 12, 9 i 12 poena.

Meč je bitan za obe ekipe jer se bore za prvo mesto ACB lige.

Na startu šampionata je Abrines ubacio 13 poena Baskoniji, dok je u Evroligi bio na 6 poena (18 minuta i 3 promašene trojke) i svega 11 minuta za 3 poena što danas neće biti slučaj.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje