petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaćin broji ravno 10 izostanaka večeras!

Jedna ekipa biće vrlo oslabljena večeras, a mi upravo tu vidimo šansu njenog rivala, koji je u fantastičnoj formi i igraće u daleko punijem sastavu. Možda su kladionice malo pogrešile sa kvotama ovog puta, a mi ćemo probati da naplatimo kvotu 1.60. Članak možete da otvarate okvirno do oko 22 časa.


U pitanju je utakmica 16. kola argentinskog prvenstva „Liga Profesional“, a tačno u ponoć sastaće se Boca Juniors i Belgrano. Boca, bez dileme, nije dobro započela prvenstvo, nalaze se tek na 15. mestu na tabeli i imaju svega 18 osvojenih bodova, što je neočekivano malo za tim ovakvog renomea. Sa druge strane, sjajan posao za Belgrano do sada, koji ima 27 bodova iz proteklih 15 utakmica.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Kada posmatramo formu na poslednjih 5 utakmica, Belgrano ima čak 4 pobede i 1 poraz, dok Boca ima pobedu, remi i 3 poraza, a ako posmatramo formu na poslednjih 10 utakmica, Belgrano ima 20 bodova, dok Boca ima svega 8.

Pored problema sa formom i sa rezultatima, veliki problem mogu biti izostanci. Za domaći tim neće igrati Pol Fernández (18n/2g/0a, centralni vezni), Valentín Barco (6n/0g/1a, levi bek), Luca Langoni (13n/3g/1a, desno krilo), Juan Ramírez (12n/0g/0a, centralni vezni), Bruno Valdez (19n/0g/1a, centralni bek), Marcos Rojo (0n/0g/0a, centralni bek), Ezequiel Fernández (16n/0g/0a, defanzivni vezni), Miguel Merentiel (19n/3g/2a, centarfor), Nicolás Valentini (9n/0g/0a, centralni bek) i Alan Varela (19n/1g/0a, denfazivni vezni), dok je zbog povrede upitan Exequiel Zeballos (4n/0g/0a, levo krilo). Za goste neće igrati Matías García (25n/2g/0a, levo krilo), Francisco Oliver (4n/0g/0a, centralni bek), Ignacio Tapia (0n/0g/0a, ofanzivni vezni) i Alejandro Rébola (15n/0g/0a, centralni bek).

Podsetimo, razlog zašto domaćin ima toliko izostnaka su i kartoni, jer su na utakmici protiv River Plate-a dobili čak 4 crvena kartona.

Dakle, kada se podvuče crta, ovde na prvu loptu deluje da će Boca želeti da se izvuče iz serije loših rezultata, ali je pitanje koliko mogu protiv ekipe koja je u naletu i beleži sjajne rezultate. Belgrano nije slavio protiv ovog rivala od februara 2014. godine, dakle, gotovo godinu dana. Da li ima potencijal da slavi večeras, možda čak i da, a mi ćemo da probamo sa predlogom „G1+“ koji se plaća kvotom 1.60, jer Boca na poslednjih 8 utakmica nije sačuvala svoju mrežu. Srećno.

2:0


Svi predlozi su zasnovani isključivo na navedenim informacijama u okviru članka, kao i na osnovu subjektivnog mišljenja autora. Predlozi nisu ”100% sigurni”, ne predstavljaju bilo kakve „dojave“ i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje