nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Američki fudbal: Predlog za klađenje – 15.Decembar

Članak otvarati do 20:00


Sijetl Sihoksi će na svom terenu ugostiti divizijskog rivala San Francisko 49erse. U pitanju je start 14. kola i ovaj meč bi mnogo toga mogao da reši u zapadnoj diviziji.
Prema kladionicama blagi favorit u ovom duelu je San Francisko sa kvotom 1,60 dok je margina za poene postavljena na 43,5.

U ovom trenutku može se reći da su ova dva tima u potpuno različitim raspoloženjima. Sa jedne strane je Sijetl koji je u očigledno padnu forme. Četa Pita Kerola je imala sjajan start sezone, neočekivano dobar, ali kako vreme prolazi forma pada. Na poslednjih pet utakmica imaju dve pobede i tri poraza. Dve pobede su bile nad Arizonom i Remsima koji ove sezone muče muku sa povredama i imaju negativan skor. Poraz iz prethodne nedelje protiv Karoline je pokazao da je tim u krizi.

Sa druge strane 49ersi gaze sve pred sobom. Uspeli su da dobiju Majami Dolfinse sa rezervnim kvoterbekom, a nakon toga bilo još dominantniji protiv Tampa Bej Bakanirsa gde su u jednom trenutku imali prednost od 35-0. Ruki kvoterberk Brok Bardi igra zaista sjajno, a napad 49ersa pokazuje pečat trenera, tj koliko je sistem Kajla Šenehana dobar.
Ova kvota na pobedu 49ersa bi bila dosta manja da nije ovog h2h koji ide u prilog Sijetlu. Naime, Sijetl nekim čudom proigra protiv 49ersa, ali u ovom trenutku ne vidimo kako bi mogli da ih dobiju.

Sijetl ima jednu od gorih odbrana u ligi. Trenutno su 28. odbrana lige koja prosečno dopušta 378,8 jardi. Trčanje će biti ključan faktor, jer su 49ersi prava trkačka ekipa, a tu je Sijetl baš baš slab. Konkretno, Sijetl dozvoljava u proseku 160 jardi po zemlji i samo je Hjuston gori od njih, a Hjuston je ubedljivo najgora ekipa u čitavoj ligi.
Ofanzivna linija 49ersa je strašna, Kristijan Mekefri igra kao da je ceo život u San Francisku, a ne nepunih mesec dana.

Defanzivna linija San Franciska je brutalna i vršiće enorman pritisak na Đina Smita koji iz kola u kolo igra sve lošije. Odbrana San Franciska u proseku dozvoljava svega 15,5 poena protivnicima i to će biti ključ.

Prosto, na sva tri nivoa u ovom trenutku San Francisko je jači i trebalo bi da dobije ovaj meč. U prvom duelu ove sezone San Francisko je dobio 27-7.

Predlog za klađenje: Pobeda San Franciska 1,60 – 13:21

Kome je malo 1,60 može da proba H2 -2,5 kao i timski over 22,5 – 13:21

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje