četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Danas su bez šest važnih igrača!

Jedan tim će danas igrati bez šest igrača, a radi se o igračima koji su dosta uticali na to se naprave dobri rezultati, meč okvirno možete preuzeti do 21 sat, a predložena kvota je 1,75.

Radi se o utakmici grupne faze ženske Lige šampiona u kojem se sastaju Arsenal W i Lyon W, utakmica počinje u 21 sat i igra se u okviru 5.kola.

Arsenal W do sada ima učinak od 3 pobede i 1 remija uz gol razliku 10:3. Na svom stadionu imaju učinak od 2 pobede i gol razliku 4:1. Za današnji meč će faliti tri igračice, to su  Kim Little (5u/1g/1a vezni red), Lina Hurtig (5u/0g/0a napad – svih pet ušla kao rezerva) i Beth Mead (7u/3g/4a drugi asistent tima – napad).

Lyon W je aktuelni prvak Evrope i tim koji je prošle godine osvojio Ligu šampiona za žene, u C grupi ove sezone imaju skor 2 pobede, 1 remi i 1 poraz uz gol razliku 9:6. Na gostovanjima imaju skor 1 pobeda i 1 remi uz gol razliku 4:1.

Ono što će biti problem za gošće jeste činjenica da od početka sezona, a ni danas neće moći da računaju na jako važne članove tima, koji su prošle sezone imale velikog udela u uspehu, to su Ada Hegerberg (16u/10g/5a – treći strelac i drugi asistent tima prošle sezone), Griedge Mbock (18u/6g/2a odbrana – četvrti strelac tima prošle sezone) i Catarina Macario (20u/14g/5a – napad – prvi strelac tima prošle sezone), uz njih nema ni Sara Dabritz (2u/1g/1a sredina) i Ellie Carpenter (prošle sezone 16u/0g/5a odbrana – drugi asistent tima), najverovatnije neće biti ni veznog igrača Amadine Henry (9u/0g/0a sredina).

U prvom meču Arsenal W je slavio 5:1.

Mišljenje urednika: Ekipa Lyona jeste važeći prvak Evrope, ali bez dosta bitnih igračica, tj onih koje su nosile prevagu u njihovoj igri, smatramo da danas nemaju puno šansi protiv tima Arsenala, iako se nećemo maksimalno isključiti mogućnost da dođu do boda, pa je naš predlog 1X&2+ po kvoti 1,75.

0:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje