utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM]: Američki fudbal – Predlog za klađenje – 16. Oktobar

Izbacujemo predlog dan ranije, jer će kladionice korigovati pogrešnu marginu.


Indijanapolis Koltsi će na svom terenu ugostiti divizijskog rivala Hjuston Teksanse. Nekada je ovo bio veliki derbi, ali sada bi trebalo da bude jednosmerna ulica za Koltse. Kladionice kažu da su Koltsi favoriti sa kvotom 1,20 i hendikepom od 10,5 poena, dok je margina za poene postavljena na 43,5.

Apsolutno se slažemo sa kladionicama i mi idemo u istom smeru.

Indijanpolis je prethodne nedelje izgubio dobijenu utakmicu protiv Baltimor Rejvensa. U finišu drugog poluvremena imali su prednost od dva poseda, ali nisu imali sreće, jer im se povredio kiker. Blejkenšip spada u sigurnije kikere u ligi, ali momak je povredio kuk i promašio neke fild golove. Ključan je bio onaj za pobedu. Utakmica je tako ušla u produžetak, a Baltimor je imao sreće kod bacanja novčića i dobio je loptu što je na kraju iskoristio.

Ovo je must win situacija za Koltse, jer ako ovo ne dobiju mogu da se podzrave sa plej ofom. Situacija u diviziji im i te kako odgovara, jer prvoplasirani Tenesi ne briljira, a ovog vikenda ide na noge Bafalo Bilsima koji u ovom trenutku igra najbolji fudbal u ligi, i za očekivati je da tu utakmicu izgubi.

Ostale dve ekipe nisu vrene pomena. Hjuston igra sa rezervnim kvoterbekom, a Džeksonvil je posebna priča za sebe, jer bi ovog vikenda mogao da obori negativan rekord po broju utakmica bez pobede. Mišljenja smo da to dovoljno govori o kakvom timu se radi.

Kao što smo rekli must win situacija i ovo Koltsi ako ne dobiju onda su stvarno u problemu. Mnogo pozitivnih stvari je viđeno u meču protiv Baltimor Rejvensa. Karson Venc je mnogo zdraviji i mnogo bolje igra. Njegova igra je bila perfektna, od donošenja odluka do same egzekucije pasova. Igra po zemlji je bila gotovo savršena, a isto tako i odbrana koja je tri i po četvrtine radila sjajan posao.

Mišljenja smo da će odbrana Koltsa ovde da maksimalno teroriše ruku kvoterbeka u redovima Hjustona. Majls je prethodne nedelje igrao sjajno protiv Nju Inglanda, ali je Hjuston to na kraju izgubio (mišljenja smo da je bilo namerno). Realno gledano oni osim za čast oni nemaju za šta drugo da igraju. Ekipa je u rasulu i već sada može da se gleda ka prvom piku na draftu.

Koltsi ovo dobijaju ubedljivo, a mi smo se opredelili za timski over koji traži 4 tačdauna Koltsa, što je više nego realan scenario.

Predlog za klađenje: Indijanapolis više od 26,5 poena 1,82

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: 31-3

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje