petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Američki fudbal: Predlog za klađenje – 2.Januar

Članak otvarati do 22:00


Sinsinati Bengalsi više od 22,5 poena 1,77 Maxbet / Ko nema može H1+2,5 

Monday night football donosi veliki derbi između Sinsinati Bengalsa i Bafalo Bilsa koji će ujedno zatvoriti 17. kolo NFL šampionata.
Kladionice ovde nemaju favorita i čini se da je to prava odluka. Margina je postavljena na 49,5 poena.

Svaki pravi fan američkog fudbala će ispratiti ovaj meč kladio se na njega, ili ne. Sve što američki fudbal kao igra može da pruži biće viđeno na ovoj utakmici. Oba tima igraju fenomenalan fudbal u poslednje vreme, a dodatna draž ovoj utakmici biće činjenica da ova utakmica ima rezultatski značaj. Bafalo trenutno drži prvo mesto u konferenciji, ali moraju da dobiju sve utakmice do kraja da bi tu i ostali. Bengalsi sa druge strane drže treće mesto, ali ako bi večeras slavili imali bi priliku da sea domognu prvog mesta u konferenciji i slobodnog prvog kola u plej ofu, kao i prednost domaćeg terena kroz plej of. Složićete se nije mala stvar.

E sad, mi prednost dajemo Bengalsima ali ne sa konačnim ishodom već sa timskim poenima. Margina je postavljena na 22,5 i to je po nama prenisko za napad kakav imaju Bengalsi. Posle dugo vremena Bengalsi su full kompletni i to se momentalno odražavava na rezultate. Na poslednjih pet utakmica postižu 22, 34, 23 , 27 o 20 poena.

Verujemo da je prethodni meč protiv Patriota uticao da ova margina bude ovakva. Bengalsi su imali prednost od 22:0 i povukli se i bili umalo poraženi. Sigurno su nešto iz te utakmice naučili i danas da bi pobedili moraju igrati svih 60 minuta sa 100% svojih mogućnosti.
Džo Buro igra sjajan fudbal. Vratio se Džamar Čejs njegova omiljena meta, a ono što raduje jeste produktivnost ostalih hvatača i trkača. Svi su uključeni u napadačku šemu, svi se dozirano forsiraju i zato Bengalsi imaju ovoliko vezanih pobeda.

Bafalo jeste dobar, ali ima svoje mane. Smatramo da ne mogu tokom cele utakmice da brane sve pretnje koje dolaze od strane napada Bengalsa.

Predlog za klađenje: Sinsinati više od 22,5 1,77

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Kvota 1 jer je utakmica prekinuta i neće se odigrati

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje