petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 19. kolo (ponedeljak)

BRENTFORD – LIVERPUL

BRENTFORD je vezao dva dobra rezultata u susretima sa gradskim rivalima – remi na svom terenu protiv Totenhema i trijumf na strani kod Vest Hem Junajteda (0:2). Time, nalaze se u seriji od pet prvenstvenih utakmica u nizu na kojima nisu pretrpeli poraz. U ovom trenutnu zauzimaju poziciji na sredini tabele sa 23 osvojenih bodova i najverovatnije neće imati nikakvih problema oko opstanka, što je posebno bitno u njihovoj drugoj sezoni u elitnom rangu takmičenja. Popularne „Pčele“ za sada igraju veoma efikasne duele, te trenutno imaju gol razliku 27:27. Veliki hendikep može da predstavlja i najverovatniji izostanak glavnog napadača – I.Toney (12 golova / 3 asistencije), koji je povredio koleno u predhodnom kolu. Pored njega, van stroja su – T.Strakosha (golman), K.Ajer (defanzivac), A.Hickey (defanzivac), F.Onyeka (vezista), S.Baptiste (vezista).

Očekivani sastav (3-5-2) – D.Raya – M.Jorgensen, B.Mee, E.Pinnock – M.Roerslev, J.Dasilva, F.Jensen, C.Norgaard, R.Henry – B.Mbeumo, Y.Wissa

LIVERPUL je nakon reprezentativne pauze prvo savladao na strani Aston Vilu (1:3), a zatim i pred svojim fanovima Lester Siti (2:1). Eventualnom novom pobedom, „Redsi“ bi prestigli Totenhem na tabeli i stigli na samo bod zaostatka u odnosu na četvrtoplasirani Mančester Junajted (ali uz utakmicu više odigranu). Liverpul se ove sezone dosta „mučio“ na gostovanjima, ali su vezali dva trijumfa na strani protiv Totenhema i Aston Vile, te deluje da „hvataju pravi ritam“ i na gostujućim terenima. To im je svakako neophodno, kako bi na kraju prvenstva bili među TOP 4 tima lige. Defanzivno nisu na nivou iz predhodnih godina, ali su i dalje među najefikasnijim ekipama Premijer lige, sa u proseku preko dva postignuta gola po meču. U gostujućem sastavu očekuje se i debitanski nastup novog velikog pojačanja u vidu reprezentativca Holandije – Kodija Gakpa. Sa druge strane, van stroja su – A.Melo (vezista), C.Jones (vezista), L.Diaz (napadač), D.Jota (napadač), dok su upitni nastup – H.Elliott (vezista), J.Milner (vezista), R.Firmino (napadač).

Očekivani sastav (4-3-3) – Alisson – T.Alexander-Arnold, I.Konate, V.Van Dijk, A.Robertson – Fabinho, T.Alcantara, N.Keita – M.Salah, D.Nunez, F.Carvalho

 

Glavni sudija – S.Attwell

Predlog za tipovanje – 2&G2+ / @1.90 – 3:1

Utakmica je na programu u ponedeljak sa početkom od 18:30 na stadionu „Brentford Community“.

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje