subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM]: Američki fudbal – Predlog za klađenje – 24. Oktobar

Članak otvarati do 19:00.


U okviru sedmog kola NFL šampionata snage će odmeriti Nju Ingland i Njujork Džetsi. Sitiacija je takva da je Nju Ingland favorit sa kvotom 1,25 i hendikepom od 6,5 poena, dok je margina za poene postavljena na 42,5.

Ovde imamo dva tima sa negativnim skorom, ali kod jednog taj skor nije prava slika, a kod drugog apsolutno jeste. Nju Ingland ima skor 2-4, a realno gledano u najgoru ruku su mogli biti na skoru 3-3. Bili su na šut od pobede nad Bakanirsima, izgubili su od Kaubojsa posle produžetka, i dodajte im samo te dve pobede i slika bi bila promenjena. Kvota bi bila još manja, a hendikep svakako još veći.

Majstor Bil Beliček je po ko zna koji put uradio pravu stvar. Otarasio se rovitog Kema Njutona, konačno malo uložio u svoj napad i dobio rezultat. Ruki kvoterbek Mek Džons za sada radi sjajan posao, i ako bi gledali sve ruki kvoterbekove ove sezone, on je bez ikakve sumnje pokazao najviše. Da, mnogi će reći da ne rizikuje mnogo, da ima najboljeg trenera, ali ljudi on je i dalje ruki i još uvek se navikava na NFL koji je 2-3 nivoa iznad koledž fudbala.

Sa druge strane su Džetsi koji su uz Detroit najgora ekipa u ligi. Po našem mišljenju oni su najgora ekipa u ligi, jer taj mučeni Detriot je morao da dobije bar dve utakmice. Oni bar pokazuju neku želju, voljni momenat, a kod Džetsa vlada potpuno sivilo.

Možda je potrebno još vremena, ali barem za sada ruki kvoterbek Džek Vilson i njegov trener Robert Salah su veliko razočaranje. Za Vilsona se može reći da je ruki i da ima opravdanje, ali Salah je baš podbacio. Dok je bio u San Francisku kao defanzivni koordinator, sve vreme je tokom utakmice bio na nogama, bodrio svoj tim, a sad kraj aut linije stoji kao statua bez trunke emocija. Kada vidite da vaš treren ima takvo ponašanje onda će se tako ponašati i igrači.

Napad Džetsa je potpuna katastrofa. Trčanje ne postoji, ofanzivna linija takođe ne radi posao što dovodi do toga da je Vilston konsantno pod pritiskom, i zato ima toliko presečenih dodavanja. Odbrana sa vremena na vreme odigra dobro, ali u globalu sve je to loše.

Velika je mržnja između ova dva tima, ali pitanje pobednika ne bi trebalo da se dovede u pitanje. Bil Beliček je majstor za ove utakmice. Kada kažemo ove mislimo na činjenicu kada njegov tim igra protiv ruki kvoterbeka. U dosadašnjem delu karijere ima skor 23-6 i to jasno govori koliko voli da ih muči.

U svakoj liniji tima Nju Ingland je favorit. Potrebna im je jedna sigurna pobeda da bi vratili mir u kuću, jer realno gledano igraju mnogo bolje nego što to rezultati prikazuju.

Predlog za klađenje: Nju Ingland pobeda sa 7 i više poena razlike
Ukoliko vam se ne sviđa ova opcija, dobra opcija je Nju Ingland više od 24,5

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: 54:13

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje