petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Američki fudbal: Predlog za klađenje – 25. Septembar

Članak otvarati do 19:00. Za igrače koji imaju naloge u Balkan betu i Merkuru.


Džastin Taker više od 6,5 poena 1,70 Balkan bet
Evan Mekfirson više od 6,5 poena 1,70 Balkan bet

Danas je na programu treće kolo NFL šampionata. Šampionat nikad teži za tipovanje, jer su timovi izjednačeni, ali u tome je i čar ove lige.
Dva meča su nam zapala za oko, tačnije dva kikera. U pitanju su kikeri Baltimor Rejvensa i Sinsinati Bengalsa.

Baltimor danas gostiju Nju Inglandu. Očekuje se jedan neiizvestan meč, a prema kladionicama blaga prednost ide Baltimoru.

Baltimor je prethodne nedelje doživeo šokantan poraz od Majamija. Imali su veliko vođstvo protiv Majamija, ali onda je usledila četvrta četvrtina koju su izgubili rezultatom 28:3.
Kao i uvek kada se igra protiv Nju Inglanda biće tvrde. Baltimor ima velikih problema u igri po zemlji, ali zato kroz vazduh sve funkcioniše kako treba. Očekujemo da Lamar kotrlja loptu kako treba i da Džastin Taker bar 2-3 puta šutne za 3 poena. Inače, Taker je po mnogima najjači kiker u istoriji ove lige.

Što se drugog tipa tiče, igramo na Mekfirsona, jer je vreme da Bengalsi prorade. U prvom meču nisu imali sreće protiv Pitsburga, jer im je izblokiran šut za pobedu, a protiv Dalasa su bili bukvalno pojedeni.

Danas im dolaze Džetsi, rival po meri. Iako je drugo kolo alarmi u Sinsinatiju se moraju upaliti. Za očekivati je veliki broj poena Sinsinatija, jer su Džetsi u prva dva kola primilia 24 i 30 poena. Ukoliko se to ponovi Mekfirson bi trebao ovo da prebaci.

Napominjemo da su ovo predlozi koji nisu sigurni, a igrate ih na sopstvenu odgovornost. Predloge igrati u singlu.


Rezultat:

Taker 7 poena

Mekfirson 9 poena

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje