petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Arizona Kardinals – Los Anđeles Rems – Najava utakmice

State Farm Stadium u Glendejlu biće poprište duela između domaćih Arizona Kardinalsa i Los Anđeles Remsa. U pitanju je divizijski derbi u kojem su kladionice prednost dale Remsima sa kvotom 1.55, dok je margina za poene postavljena na 48.5.

Oba tima u ovaj meč ulaze sa skorom 1-1 i sa pobedom iz prošlog kola. Kardinalsi su posle velikog preokreta savladali Las Vegas Rejderse dok su Remsi savladali Atlanta Falkonse. Teško je analizirati igru ova dva tima. U ovom trenutku forma i jednog i drugog tima ne može se definisati. Ono što se može reći za oba tima jeste da su im odbrane dozvoljavale mnogo poena.

Kardinalsi su u prva dva kola dozvolili 44 i 23 poena, dok su Remsi sa druge strane dozvolili 31 i 27 poena. Takođe, moze zaključiti da i jedni i drugi igraju sa oscilacijama. U jednom trenutku dominira napad, a u drugom odbrana i to donosi dramatične utakmice.

Dobra stvar po ovaj meč je što su i jedni i drugi napadački orijentisani i sto imaju ozbiljne napadačke opcije. Greg Dorč, Ej Džej Grin, Markiz Braun kod Kardinalsa, a kod Remsa Kuper Kap, Tajler Higbi i Alen Robinson. Zabava u najavi, a po nama kladionice su malo preterale sa spuštanjem margine za poene, jer u najmanju ruku ovde se očekuje bar 50 poena.

Predlog za klađenje: Više od 48.5 poena

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje