sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Američki fudbal: Predlog za klađenje – 26. Septembar

Za igrače koji imaju naloge u Balkan Betu i Merkuru.


Monday night football donosi divizijski duel između Njujork Džajantsa i Dalas Kaubojsa. Kladionice u ovom duelu nemaju favorita, a margina za poene je postavljena na 39,5 poena.

Naš pik u ovoj utakmici biće kiker Džajantsa Grahan Geno. Njegova margina iznosi samo 6,5 poena i mi ćemo to pokušati da iskoristimo. U nastavku teksta analiziraće se zbog čega Geno ima šanse da ovo prebaci.

Džajantsi su posle dugo godina relavantni. Zaista, ni najvatreniji navijači Džajantsa ne pamte kada su sezonu startovali sa 2:0. Ekipa iz Njujorka je doživela velike promene pre svega u stručnom štabu. Došao je Brajan Dejbul koji je radio kao ofanzivni koordinator Bafalo Bilsa. Šon Mekderomont i on su glavni „krivci“ zašto je Bafalo toliko jak danas.
Pored Dejbola došao je don Vik Marditndejl koji je radio dugi niz godina kao defanzivni koordinator u Baltimor Rejvensima. Njegove šeme u odbrani su dobro primljene i Džajantsi izgledaju veoma dobro.

E sad, glavna priča je Dejbul naravno koji zna da radi sa kvoterbekovima. Kvoterbek Džajantsa Denijel Džounns ne važi za pouzdanog kvoterbeka. Često pravi greške, donosi loše odluke koje po pravilu koštaju tim dobrog rezultata. Ono što Dejbul sjajno radi jeste da pronalazi način da kvoterbeka stavi u poziciju da što manje greši, pa je eto Džouns imao samo jedan presečen pas u ove dve utakmice, što je dobro za njega.
Velika stvar za Džajantse je povratak Sekuona Barklija koji je u ova dva kola pokazao da nije zaboravio da igra fudbal i da su povrede iza njega. Igra zaista sjajno Sekuon i preko njega će mnogo stvari ići.

Glavni zadatak u napadu Džajantsa biće da zaustave Majku Parsonsa. On je glavni igrač u toj defanzivnoji liniji, igrač koji vrši veliki pritisak i ako će neko da napravi problem to će biti on. Za očekivati je da će Sekuon imati dosta lopti u svojim rukama i da Džouns neće mnogo rizikovati.

Biće ovo jedna teška utakmica na jedan posed. Dalas jeste pobedio sa Kuperom Rašom Bengalse, ali sada protivnici imaju njegove snimke i neće biti nikakvog potcenjivanja.
Džajantsi igraju za 3-0 u diviziji i očekujte da će dati sve od sebe da večeras dobiju ljutog rivala, a Geno će zasigurno doprineti tome.

I za kraj malo statistike Gena:

Šutevi za tri poena : 4/4
Šutevi za jedan poen: 2/2

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Geno 10 poena

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje