nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Američki fudbal: Predlog za klađenje – 27. Novembar

Članak otvarati do 19:00


Filadelfija će na svom terenu ugostiti Grin Bej Pekerse. U ovaj meč Fila ulazi kao veliki favorit sa kvotom 1,30 dok je margina za poene postavljena na 46,5.

Ova kvota bi trebala biti i manja na pobedu File ako nas pitate. Grin Bej je jedno od većih razočaranje ove sezone. Da, očekivalo se da će tim izgledati slabije, jer je Aron Rodžers ostao bez glavne hvatačke opcije u vidu Devontea Adamsa. Ipak ovako slab Grin Bej niko nije očekivao. Oni su sad na prekretnici i čini se da mogu već da razmišljaju za narednu sezonu šta im je činiti.

Fila sa druge strane igra nešto slabije, što je očekivano, jer su imali perfektan skor do sedmog kola. Izgubili su jedan meč od Vašingtona, ali su već u sledećem zabeležili pobedu protiv Koltsa. Nije to bilo lepršavo, ali Fila je pronašla put do pobede i jasno stavila do znanja da su ove sezone jedan od glavnih favorita za veliko finale.

Tim se tako i ponaša. U međuvremenu su potpisali sjajnog Sua da popuni rupu u defanzivnoj liniji zbog silnih povreda.

Ovde po nama Grin Bej nema šta da traži. Aron Rodžers je u velikoj buli, a pre neki dan je izašla i inormacija da igra sa polomljenim palcem bacačke ruke. Na poslednjih pet utakmica Grin Bej je zabaležio samo jednu pobedu i to onu protiv Dalasa koju im je Dalas poklonio svojim glupim odlukama. Naime, Dalas je u poslednjoj četvrtini imao 14 poena razlike, no glupe odluke Majka Mekartija (inače bivši trener Grin Beja) su koštale Dalasa pobede.

Već u sledećem meču Grin Bej je doživeo poraz koji je čini se stavio tačku na ovu sezonu.
Fila puca na prvo mesto u konferenciji i domaći teren do kraja plej ofa. U skladu sa tim ovakve mečeve moraju dobijati. Izgledaju sjajno i protiv raspalog Grin Beja sa povređenim Aronom Rodžersom realno je da slave sa 6 poena razlike.

Predlog za klađenje: Pobeda File sa 6 poena razlike

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Filadelfije 40:33

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje