sreda, 01. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Američki fudbal: Predlog za klađenje – 3. Oktobar

Za igrače koji imaju naloge u Balkan Betu i Merkuru


Večeras je na programu divizijski duel zapadne dizicije NFC-a. Snage će odmeriti San Francisko 49ers i Los Anđeles Remsi. Prema kladionicama, favorita u ovom duelu nema, a margina za poene je postavljena na 42,5.

Naš pik biće kiker Los Anđeles Remsa Met Gej. Margina za njegove poene iznosi samo 6,5 što je i te kako vredno rizika. S obzirom da igramo igrače Remsa malo ćemo se fokusirati na njihovu igru.

Sjajan posao kladionica sa postavkom kvota. Nema šta, meč je u totalnom egalu, no nama su Remsi bliži pobedi. Pre svega imaju boljeg kvoterbeka u vidu Metjua Staforda. Džimi Garopolo čini se da nije imao u planu da igra ove sezone fudbal, jer je još pre sezone bilo poznato da ga 49erso ne žele i da će biti samo rezerva. Ipak, desilo se da se mladi Trej Lens povredio i eto Garopola na terenu i ono što je pokazao bilo je veoma slabo.

Remsi nakon poraza od Bilsa na startu sezone beleže dve pobede. Činjenica je da partije nisu bile sjajne, ali pobede su pobede i one daju na samopouzdanju. Čini se da polako, ali sigurno četa Šona Mekveja diže formu i kako vreme bude odmicalo biće sve bolji.
U duelu Staforda i Garopola, prednost sigurno ide Stafordu, jer je kompletniji kvoterbek i igra sa mnogo više samopouzdanja. Igrački gledano napadački potencijali oba tima podjednaki, ali Remsi igraju mnogo lepše raznovrsinije. Samim tim postižu i više poena.

Mi ovde očekujemo da će Remsi imati mnogo više lopte u svojim rukama. Povredio se najbolji levi tekl kod San Franciska. Trent Vilijams neće igrati neko vreme što znači da će prpitisak na Garopola biti jači, a zna se ko će ga vrebati, Aron Donald naravno.

Biće ovde velike borbe, neće se sigurno postizati tačdaunovi u kontinuiteti (to i margina za poene pokazuje) pa samim tim sasvim je realno da Met Gej barem dva puta šutne za tri poena.

I za kraj kako to biva kod ovih najava malo analize kikera:

Šutevi za 3 poena: 4/4
Šutevi za 1 poen: 7/7

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Met Gej je imao 9 poena 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje