Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


M. Cazalon (Mega) 14.5+, 17pts

Francuski igrač je preodređen da bude nosioc ekipe, i ovo je verovatno njegova poslednja sezona u Megi. Prošle sezone je trebao da ima sličnu rolu, ali ga je povreda omela u tom procesu.

U pripremnom periodu je imao odlične partije gde je beležio i po 29 poena, a imao je na VTB kupu u Rusiji 16 i 15 poena još. Protiv današnjeg rivala je imao jedan off meč sa svega 9 poena, ali danas očekujemo u utakmici oko 160 poena da pokaže snagu.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.