subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Specijal kartoni 7. januar

Danas su na programu mečevi Serije A i La lige, a mi smo za Vas odabrali one utakmice koje bi mogle biti najnedisciplinovanije.

18:30h Majorka-Valjadolid

Majorka je najnedisciplinovanija ekipa u ligi. Oni su ove sezone na 15 utakmica dobili čak 60 žutih kartona,što je u proseku 4 po meču.

Njihov današnji rival,ekipa Valjadolida je dobila znatno manje kartona. Oni su na 15 mečeva dobili upola manje kartona tj 30,što je u proseku 2 žuta kartona po meču.

Ovaj meč sudi Pizaro koji ima prosek od 3.4 kartona po meču ove godine,ali i sudija koji je pokazao 4 crvena kartona na 5 mečeva,što je skoro pa karton po utakmici.

Ovo bi mogao biti grub meč. Bodovi su potrebni obema ekipama, ovakvi dueli gde su bodovi preko potrebni obično donose dosta tenzije i grubosti i to često dovede do velikog broja kartona. Pogotovo bi tu mogla da prednjači Majorka čiji stil igre je takav da bukvalno tuku rivale.

Predlog: više od 5.5 kartona u meridijanu je kvota 1.81. Bolja opcija je meridijan jer kod njih važe i crveni kartoni. Kojih bi moglo da bude danas.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje