četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Američki fudbal: Predlog za klađenje – 6. Novembar

Članak otvarati do 19:00


Sinsinati Bengalsi će na svom terenu ugostititi Karolina Panterse. Kladionice favorizuju Bengalse sa kvotom 1,30 dok je margina za poene postavljena na 42,5.

Bengalsi u ovaj meč ulaze sa skorom 4-4 i ovo je jako bitna utakmica za njih. Prošle nedelje su demolirani od strane Klivlend Braunsa. Posebno je štucao napad koji je prve poene postigao tek u poslednjoj četvrtini kada je sve bilo gotovo. Bengalsi imaju 0-3 u svojoj diviziji i teško će tu nešto uraditi. To znači da konferencijske kao i ove vankonferencijske mečeve moraju dobijati.

Danas čini se imaju zicer u vidu Karoline koja vidno tankuje. Karolina je kao što se zna trejdovala Kristijana Mekefrija, trejdovala je Robija Andersona i igra sa trećim kvoterbekom iako su Bejker Mejfild i Sem Darnold tu.

Dokaz da Karolina svesno tankuje je utakmica iz prošlog kola kada je Karolina imala sve u svojim rukama da dobije divizijskog rivala Atlanta Falkonse. Karolina je došla na šut od poena i za divno čudo sa nekih 30-ak jardi promašili su šut.

Kikeri uglavnom posle ovakvih promašaja dobijaju otkaze. Razlog je prost, veoma lako se pronađe novi. Ipak, Karolina nije dala otkaz svom kikeru, jer su mu rekli da svesno promaši. Karolini pobede ne znače ništa, jer će teško do plej ofa. Ide se na visok pik na draftu gde će se verovatno birati kvoterbek. Dali su sve što su imali da valja i jasno je da sledi ribild tima.
Benglasi kao prošlogodišnji akteri Superboula ovo moraju dobiti kako znaju i umeju. Jasno je kao dan da su bez Džamara Čejsa za 30% slabiji, ali ako ništa drugo utakmica protiv Klivlenda je pokazala šta mogu da poprave.

Karolina je primila 30+ od Falkonsa, nešto slično se očekuje i od Bengalsa.

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Sinsinatija 42-21

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje