četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Američki fudbal – Predlog za klađenje – 6. Novembar

Danas je baš fina ponuda u NFL šampionatu pa ćemo jedan po jedan predloga lagano na tenane, pa u zavisnosti od prolaznosti igrati i još neki predlog.

Krećemo danas sa Floride gde domći Džeksonvil Jaguarsi dočekuju Las Vegas Rejderse. Kladionice ovde nemaju favorita, no kako se početak meča bliži Vegas je sve veći favorit.
Bićemo ovde kratki. Poslednja šansa za Vegas od nas. Prošle nedelje su doživeli sraman poraz od Nju Orleans Sejntsa. Poraz kao poraz je sastavni deo igre, no oni su sa onakvim napadom izgubili sa 24-0. Odbrana Sejntsa je radila šta je htela i izbrisala napad Vegasa.

Vegas je na 2-5, daleko od plej ofa, ali imaju u par narednih kola da poboljšaju taj skor. Utakmica protiv Sejntsa je bila pobediva na papiru, a ova protiv Džeksonvila je zaista poslednja šansa, jer ako i ovo prodaju onda će biti na 2-6 i mogu već da se spremaju za narednu sezonu.

Džeksonvil je krenuo sa 2-0, a onda su usledili porazi. Dag Pederson radi dobar posao, no mnogo je posla pred njim. Treba raditi sa Trevorom Lorensom, jer ono što on igra i kakve odluke donosi u ključnim trenucima je kriminalno i štetno po ekipu. Bar tri utakmice od ovih šest koliko su izgubili su mogli da dobiju, a upravo je Lorens svojim potezima uglavnom gubio loptu. No, Džeksonvil je dugogodišnji projekat i pred njima je sigurno lepa budućnost.
Kao što smo rekli ovo je poslednja šansa za Vegas.

Nakon krompira u prethodnom kolu očekujemo da napad proradi. Protiv odbrane Džeksonvila se sigurno može.

Vegas na papiru ima zaista fin roster, posebno u napadačkom delu i vreme je da prorade.
Predlog za klađenje: Vegas više od 24,5 poena

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje