petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Američki fudbal: Predlog za klađenje – 6. Oktobar

Za igrače koji imaju naloge u Balkan betu i Merkuru.


Peto kolo NFL šampionata otvaraju Denver Bronkosi i Indijanapolis Koltsi. Prednost kladionica u ovom duelu ide Bronkosima čija se pobeda plaća kvotom 1,55, dok je margina za poene postavljena na 42,5.

Mi se u ovom članku ne bavimo konačnih ishodom, već kikerom i to igrača Denvera. U pitanju je Brendon Mekmanus čija je margina postavljena na 6,5 i mi smatramo da on to može da prebaci.

S obzirom da tipujemo igrača Bronkosa malo ćemo analizirati njihovu igru i spomenuti njegove procente.

Denver posle četiri kola ima 2-2. U prethodnom kolu su poraženi od Las Vegas Rejdersa. Rasel Vilson je posle dugo vremena odigrao jedan dobar meč, ali odbrana je zakazala. Vegas je lako osvajao jarde, pomerao lance i na kraju postizao poene.

Na tom meču Vilson je doživeo blagu povredu skočnog zgloba, ali nema šanse da ne zaigra večeras. Veliki problem sa Denver je povreda Džavontea Vilijamsa koji je povredio koleno i za njega je sezona gotova. Bronkosi su ostali na Melbinu Gordonu i Majku Bunu što se trkača tiče, a u međuvremenu su potpisali Latavijusa Mareja koji neće večeras igrati.

E sad, zašto Mekmanus? Denver ima velikih problema kada uđe u crvenu zonu protivnika. Naime, u ova četiri odigrana kola Denver je samo u 30% slučajeva postizao tačdaun, što je ubedljivo najgore u ligi. Glavni krivci za to su pomenuti trkači koji ispuštaju loptu kad ne treba, a ne treba zaboraviti ni očajan poziv akcija od Danijela Heketa.

Ovde je sve u Raselovim rukama. Ukoliko on preuzme odgovornost desiće se dobre stvari, ali on za sada izgleda veoma ukočeno i blago rečeno nesigurno, jer ovo je ipak Denver, a ne Sijetl gde je imao sve prevlasti.

Što se Koltsa tiče veliko razočaranje. Met Rajan za sada nije pokazao ni promil onoga što može i što se očekiuvalo od njega. Na sve to treba dodati da večeras neće igrati Džonatan Tejlor, možda i najbolji igrač Koltsa u napadu. Koltsi nažćalost nemaju elitne risivere kakvi Rajanu realno trebaju i to znači da bi Denver mogao da ima više vremena posed lopte.

Mana ovog tipa jeste očajna odbrana Koltsa u crvenoj zoni. Naime, oni su dozvolili tačdaun u 80% slučajeva kada im protivnik dođe nadomak crvene zone. Ipak, Denver je sa druge strane loš u crvenoj zoni pa kad sa se ta dva saberu nađemo neku sredinu. Očekujemo da Mekmanus šutne 2-3 puta za tri poena i da ovo prebaci.

Generalno gledano siguran je kiker, a evo njegove statistike:

Šut za tri poena: 8/10 (jednom šutirao za 60+ jardi što je gotovo nemoguća misija)
Šut za jedan poen: 4/5 (Jednom su dozvolili ofanzivci da mu blokiraju šut)

Biće ovde drame gotovo sigurno i ne bi bilo iznenađenje kada bi baš Mekmanus rešio ishod meča.

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Mekmanus 9 poena 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje